reklama
Strasznie mi przykro. Rzeczywiście zaczynało już wszystko lepiej wyglądać...
Trzymaj się kochana. Trzeba wierzyć, że będzie się już trwale poprawiać, a wyniki będą w porządku.
Podziwiam cię, że tak dzielnie to znosisz.
Trzymaj się kochana. Trzeba wierzyć, że będzie się już trwale poprawiać, a wyniki będą w porządku.
Podziwiam cię, że tak dzielnie to znosisz.
modlicha83
Fanka BB :)
Mona - nie poddawaj się!!! to pewnie tylko chwilowe pogorszenie, trzymam kciuki za badania, żeby wszystko było w porządku.. Zuzia jest silna, nie raz to już pokazała!!! Ściskam Was mocno!!!
C
claudia4you
Gość
Mona trzymaj się kochana, będzie dobrze, walcz o małą
Dzieki za słowa otuchy....
Wczoraj przy mnie miała kolejny bezdech..a raczej rodzaj padaczki patologicznej wg lekarza. wykluczono infekcje wade serca, to wszystko z mózgu niestety nie rośnie a ciało tak i nie daje rady....
Mimo że wierze i chce wierzyć i dac jej siłe ale to najgorsze tez musze wziąśc po uwage. Lekarze też sa zasmuceni widziałam to w ich oczach....
Wczoraj przy mnie miała kolejny bezdech..a raczej rodzaj padaczki patologicznej wg lekarza. wykluczono infekcje wade serca, to wszystko z mózgu niestety nie rośnie a ciało tak i nie daje rady....
Mimo że wierze i chce wierzyć i dac jej siłe ale to najgorsze tez musze wziąśc po uwage. Lekarze też sa zasmuceni widziałam to w ich oczach....
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
mona-co można powiedzieć :-(
jesteśmy z Tobą, smutne co piszesz ale Zuzia walczy i musisz być dobrej myśli!
jesteśmy z Tobą, smutne co piszesz ale Zuzia walczy i musisz być dobrej myśli!