reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja ....cytomegalia

Musisz być silna mona, Zuzia Cię potrzebuje... Jesteśmy z Wami myślami i trzymamy kciuki za tą kruszynkę, aby walczyła...

reklama
Strasznie mi przykro. Rzeczywiście zaczynało już wszystko lepiej wyglądać...

Trzymaj się kochana. Trzeba wierzyć, że będzie się już trwale poprawiać, a wyniki będą w porządku.
Podziwiam cię, że tak dzielnie to znosisz.

mona przykro mi, ze znowu jest zle z mala :-( mam nadzieje, ze bedzie lepiej. kochana musisz byc silna dla malej i wcale sie nie dziwie, ze chcialabys zeby to byl zly sen.

Mona - nie poddawaj się!!! to pewnie tylko chwilowe pogorszenie, trzymam kciuki za badania, żeby wszystko było w porządku.. Zuzia jest silna, nie raz to już pokazała!!! Ściskam Was mocno!!!

Dzieki za słowa otuchy....

Wczoraj przy mnie miała kolejny bezdech..a raczej rodzaj padaczki patologicznej wg lekarza. wykluczono infekcje wade serca, to wszystko z mózgu niestety nie rośnie a ciało tak i nie daje rady....

Mimo że wierze i chce wierzyć i dac jej siłe ale to najgorsze tez musze wziąśc po uwage. Lekarze też sa zasmuceni widziałam to w ich oczach....

reklama
Do góry