reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja ....cytomegalia

reklama
Sorki ale ostatnio nie przesiaduje przed kompem....

Zuzia jest cały czas na tlenie...doczepione ma wasy..niby dostaje nie wiele ale bez tego nie daje rady. Ja jestem w szpitalu dłuzej , siedze z nia 3-4 godzinki i się kangurujemy.

Ma masaże, niestety tylko przez 15 min. ale dobre i tyle. Co do zmiany szpitala jest to jedna nie wiadoma...ah..szkoda gadać

Mona- słońce nie załamuj się!!! Wazne, że jesteście ze soba coraz dłużej:) Może jednak z tym szpitalem uda sie cos załatwić. Z całego serca Wam tego zyczę!!!

Mona nie trać siły. Twoja wiara jest Zuzi potrzebna. A my choć nie mamy pojęcia jak ci ciężko wspieramy was wciąż myślami i modlitwą.

reklama
Staram się nie tracic wiary, ale czasami.....to jest ponad moje siły , myśle że już juz wychodzimy na prostą a tu takie coś....

Tak samo dziś gdy zobaczyłam ją w inkubatorze , mało nie zemdlałam...
Zuzia nad ranem miał 2 b.silne bezdechy...i dlatego została przeniesiona do inkubatora
Do tego dochodzą drżenia i bedzie miała robione badanie EEG w kierunku padaczki, oraz pobrane miała wymazy czy to nie jakas infekcja

To głupio zabrzmi ale czasami chce aby to było zły sen...

Do góry