reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój poród

kasiula no jesteś wprost stworzona do rodzenia dzieci ;) ;D, fajnie że tak szybciutko i bez zbędnych cierpień, a tak nie mogłaś się doczekać, a tu rach ciach i już możesz dowoli przytulać córeczkę :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Super Kasiula, tylko pozazdrościć takiego porodu.

Wszystkim nam jeszcze nierozdwojonym życzę takiego ekspresowego porodu. :)

wszyscy byli w szoku pielegniakra polozna i ten lekarz jak zaczelam rodzic a jak skonczylam to byli w jeszcze wiekszym szoku ;D

stworzona do rodzenia
no nie wiem teraz raczej mysle ze nie chce juz wiecej
moze po jakims czasie mi to minie ::)

Jedna poród przespała ;)
Druga urodziła ekpresem ;)
Ja podejrzewam, że będę przechodzić męczarnie, ale mimo to staram się nie stresować :-)
Gratulacje dziewczyny!!!

Super ekspres, Kasiula ! Nie dziwię się, że w szpitalu byli w szoku ;D
Jak się chowa Emilcia? Jak sobie radzicie w domku?

no ja nie moglam sie doczekiac kasiula twojego opisu z porodu-szybko i gladko ci to poszlo kazda z nas by tak zapewne chciala

ja tu wyczekuje wyczekuje,z dnia na dzien bardziej agresywna sie robie ::)

KASIULA niesamowite
ja też tak chcę !! :) :) :) :)
ale fajnie
chyba najszybszy poród na BB

zazdroszczę Ci niesamowicie

pocieszam się że może i u mnie jakoś tak się zacznie ale bym tak chciała

GRATULACJE

Kasiula- faktycznie wziela wszystkich z zaskoczenia! I jeszcze takim ekspresem! A Emilka przesliczna!

reklama
pytia pisze:
Super ekspres, Kasiula ! Nie dziwię się, że w szpitalu byli w szoku ;D
Jak się chowa Emilcia? Jak sobie radzicie w domku?

W domku wszystko dobrze Emilcia kochaniutka
mam tylko klopot z nawałem mleka ale radze sobie jakos
jutro mam wizyte poloznej ciekawe jak to bedzie

Do góry