reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mój poród

kasiula no jesteś wprost stworzona do rodzenia dzieci ;) ;D, fajnie że tak szybciutko i bez zbędnych cierpień, a tak nie mogłaś się doczekać, a tu rach ciach i już możesz dowoli przytulać córeczkę :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Super Kasiula, tylko pozazdrościć takiego porodu.

Wszystkim nam jeszcze nierozdwojonym życzę takiego ekspresowego porodu. :)

wszyscy byli w szoku pielegniakra polozna i ten lekarz jak zaczelam rodzic a jak skonczylam to byli w jeszcze wiekszym szoku ;D

stworzona do rodzenia
no nie wiem teraz raczej mysle ze nie chce juz wiecej
moze po jakims czasie mi to minie ::)

Jedna poród przespała ;)
Druga urodziła ekpresem ;)
Ja podejrzewam, że będę przechodzić męczarnie, ale mimo to staram się nie stresować :-)
Gratulacje dziewczyny!!!

Super ekspres, Kasiula ! Nie dziwię się, że w szpitalu byli w szoku ;D
Jak się chowa Emilcia? Jak sobie radzicie w domku?

no ja nie moglam sie doczekiac kasiula twojego opisu z porodu-szybko i gladko ci to poszlo kazda z nas by tak zapewne chciala

ja tu wyczekuje wyczekuje,z dnia na dzien bardziej agresywna sie robie ::)

KASIULA niesamowite
ja też tak chcę !! :) :) :) :)
ale fajnie
chyba najszybszy poród na BB

zazdroszczę Ci niesamowicie

pocieszam się że może i u mnie jakoś tak się zacznie ale bym tak chciała

GRATULACJE

Kasiula- faktycznie wziela wszystkich z zaskoczenia! I jeszcze takim ekspresem! A Emilka przesliczna!

reklama
pytia pisze:
Super ekspres, Kasiula ! Nie dziwię się, że w szpitalu byli w szoku ;D
Jak się chowa Emilcia? Jak sobie radzicie w domku?

W domku wszystko dobrze Emilcia kochaniutka
mam tylko klopot z nawałem mleka ale radze sobie jakos
jutro mam wizyte poloznej ciekawe jak to bedzie

Do góry