reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój poród - jak było?

Wiolcia super to opisałas az mi łezka staneła w oku. Dobrze że tak krótko tylk onie dobrze że mąły wyjść nie chciał i że ma obojczyk złamany. ale na pewno szybko mu się zrośnie - jatez miłama złamany i podobno błyskawiczne mi się zrósł - takie dzieci się szybko regenerują. Pozdrawiam i ucałuj Oskarka

reklama
Dziękuje wam wszystkim za życzonka ,OSKAREK ucałowany i się uśmiechnął,boże cała się rozpływam . A i mogę odpocząć bo mam tu wielki jeden nadzór przy małym .Moje dzieciaczki cały czas robią obstawę wokół łóżeczka i co by się nie działo to zaraz mnie wołają a chrześnica mojego męża KASIA przyjechała do pomocy i codziennie sprząta i gotuje obiad ,także mamczas na wypoczynek ,regeneracje sił i napisanie kilku słów do was kochane

to super, że masz pomoc, to przecież teraz najtrudniejsze dni, dojście do siebie. Możesz za to cały czas wpatrywać się w swoje malutkie szczęście!!!!!

Faktycznie może i krótki miałaś poród ale co się namęczyłaś i nacierpiałaś Wioluś to Twoje. Cieszę się, że wszysko jest Ok.

No Wiolu widze ze musialas porzadnie sie napracowac na swojego OSKARA!!! Wracaj szybko do zdrowka i niech cie juz nic nie boli!!!

A tak z innej beczki to czy ktporas z was widziala swoje lozysko??? Moj lekarz byl tak dowcipny ze po wyjeciu i zozerwaniu lozyska zapytal mnie czy mi sie podoba??? Ja sie zasmialam i zapytalam czy powinno mi sie podobac!!!????

Wiola,cięzki poród ale nagroda najwspanialsza pod słońcem!!!!!!!!
Krecik,ja widziałam swoje łożysko i zdziwiłam się,że to takie duże ;D z ciekawością je sobie bejrzałam,dobrze że mi macać nie pozwolili :laugh: po porodzie czułam się tak rozradowana,normalnie jak na haju,że nawet moje łożysko mi sie podobało ;D

No wlasnie , aj tez bylam jak po narkotykach i dlatego w ogole mnie to nie obrzydzilo i tylko zaczelam sie smiac!!! Fajne jeszcze bylo uczucie po wyjeciu tego lozyska ze mnie!!! Niesamowita pustka i ulga!!!

właśnie-to łożysko tyle ważyło a nie my!!!
mi tez pokazała położna i stwierdziła, że to już był najwyższy czas bo zaczynało obumierać

reklama
Wiolu, ale sie nameczylas, na szczescie szybko sobie poradzilas z Oskarkiem. Moze ja tez powinnam sie wybrac az na 3 godzinny spacer.

Do góry