Wiolcia super to opisałas az mi łezka staneła w oku. Dobrze że tak krótko tylk onie dobrze że mąły wyjść nie chciał i że ma obojczyk złamany. ale na pewno szybko mu się zrośnie - jatez miłama złamany i podobno błyskawiczne mi się zrósł - takie dzieci się szybko regenerują. Pozdrawiam i ucałuj Oskarka
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dziękuje wam wszystkim za życzonka ,OSKAREK ucałowany i się uśmiechnął,boże cała się rozpływam . A i mogę odpocząć bo mam tu wielki jeden nadzór przy małym .Moje dzieciaczki cały czas robią obstawę wokół łóżeczka i co by się nie działo to zaraz mnie wołają a chrześnica mojego męża KASIA przyjechała do pomocy i codziennie sprząta i gotuje obiad ,także mamczas na wypoczynek ,regeneracje sił i napisanie kilku słów do was kochane
M
megii*
Gość
Faktycznie może i krótki miałaś poród ale co się namęczyłaś i nacierpiałaś Wioluś to Twoje. Cieszę się, że wszysko jest Ok.
No Wiolu widze ze musialas porzadnie sie napracowac na swojego OSKARA!!! Wracaj szybko do zdrowka i niech cie juz nic nie boli!!!
A tak z innej beczki to czy ktporas z was widziala swoje lozysko??? Moj lekarz byl tak dowcipny ze po wyjeciu i zozerwaniu lozyska zapytal mnie czy mi sie podoba??? Ja sie zasmialam i zapytalam czy powinno mi sie podobac!!!????
A tak z innej beczki to czy ktporas z was widziala swoje lozysko??? Moj lekarz byl tak dowcipny ze po wyjeciu i zozerwaniu lozyska zapytal mnie czy mi sie podoba??? Ja sie zasmialam i zapytalam czy powinno mi sie podobac!!!????
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wiola,cięzki poród ale nagroda najwspanialsza pod słońcem!!!!!!!!
Krecik,ja widziałam swoje łożysko i zdziwiłam się,że to takie duże ;D z ciekawością je sobie bejrzałam,dobrze że mi macać nie pozwolili :laugh: po porodzie czułam się tak rozradowana,normalnie jak na haju,że nawet moje łożysko mi sie podobało ;D
Krecik,ja widziałam swoje łożysko i zdziwiłam się,że to takie duże ;D z ciekawością je sobie bejrzałam,dobrze że mi macać nie pozwolili :laugh: po porodzie czułam się tak rozradowana,normalnie jak na haju,że nawet moje łożysko mi sie podobało ;D
No wlasnie , aj tez bylam jak po narkotykach i dlatego w ogole mnie to nie obrzydzilo i tylko zaczelam sie smiac!!! Fajne jeszcze bylo uczucie po wyjeciu tego lozyska ze mnie!!! Niesamowita pustka i ulga!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mnie też pokazano ,było ogromne i przyglądałam się temu z dużą ciekawością .I chyba było dość ciężkie
reklama