reklama
Dusia, robiłam sama. A właściwie to tym razem nawet nie robiłam, tylko dałam jej swojej rybki. Wyciągałam ze środka, tam gdzie nie przyprawione, rozgniotłam i po małym kawałeczku takiej ciapki podawałam. Przemkowi gotowałam na parze i miksowałam z warzywami, też gotowanymi na parze. A słoiczki są na pewno, tylko możliwe, że dla starszych dzieci. Przemko nie lubił obiadków ze słoiczków, ale właśnie rybne uwielbiał.Sama robisz Milence rybke czy kupujesz w sloiczku??? Bo u nas patrzylam i nie znalazlam ryby w sloiczku
Dusia08
Marzec '08
U nas nie widzialam w sloiczkach ryby no i teraz patrzylam na strone gerbera i nie ma Ale znalazlam z innej firmy z kturej kupuje dla malego sloiczki...lososia ze slodkim ziemniakiem tylko to pisze ze jest od 8 miesiaca bo jest duzy sloiczek ale chyba mogla bym mu dac pol tego sloiczka czy nie???
Dusia08
Marzec '08
Dusia, robiłam sama. A właściwie to tym razem nawet nie robiłam, tylko dałam jej swojej rybki. Wyciągałam ze środka, tam gdzie nie przyprawione, rozgniotłam i po małym kawałeczku takiej ciapki podawałam. Przemkowi gotowałam na parze i miksowałam z warzywami, też gotowanymi na parze. A słoiczki są na pewno, tylko możliwe, że dla starszych dzieci. Przemko nie lubił obiadków ze słoiczków, ale właśnie rybne uwielbiał.
Dzieki Giza
Dusia znalazłam na gerberze ten słoiczek http://www.totu.com/?st=gerber&IdProdukt=66605 on jest na nowościachU nas nie widzialam w sloiczkach ryby no i teraz patrzylam na strone gerbera i nie ma Ale znalazlam z innej firmy z kturej kupuje dla malego sloiczki...lososia ze slodkim ziemniakiem tylko to pisze ze jest od 8 miesiaca bo jest duzy sloiczek ale chyba mogla bym mu dac pol tego sloiczka czy nie???
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Wczoraj Emilka zaczęła się przekręcać z plecków na brzuszek,
No widzisz - 2 dni temu pisałam Ci, że to lada moment
U nas też tak było
reklama
kathi
Marcowe mamy'08
Od wczoraj Miśka zaczęła pluć i puszczać balony ze śliny. Zabawnie wygląda jak sie do tego przygotowuje:-)
Nie wiem tylko kto ją tego nauczył
Nie wiem tylko kto ją tego nauczył
Podziel się: