reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

pierszy flipsik- ale nie smakował
pirwszy banan rozdziabany widelcem - smakował
i niesttey pierwsza gorączka (podejrzewam trzydniówkę) wiec pierwszy raz Nurofen

reklama
5 miesięcy 9 dni - Tymon pierwszy raz włożył stopę do buzi - i widać było, że mu nie smakowała bo krzywił się okrutnie ale próbował kilka razy (to było przed kąpielą, to i za świeża ta stopa nie była ;-)) Myślałam, że padnę ze śmiechu :-D:-D:-D:-D

gratulacje dla pierwszych ząbaczków!:tak:u nas jeszcze nie:no:
Ale dzisiaj(po paru próbach..) przyssała się do butelki,i wypiła swoje 90ml..pierwsze inne mleczko prócz mamusi cycuś..:-)
(ciekawe czy do wieczora będzie pamiętać?;-))
No i dziś pampersy 4!:szok: Pprostu 3 mi się skończyły,a miałam 4 paczkę więc otworzyłam..i nawet pasują:tak:

Gratulacje dla wszytskich Zębolków!!!
U nas pierwsze razy w innej kategorii:-D
1. siedzi sam bez podpierania - od tygodnia
2. pełza do przodu w dowolnym kierunku - od dziś już tak na luzaka:-pchoć bardziej wygląda przy tym na synka NINJI tzn porusza sie jak żołnież na manewrach heheheh a nie jak niemowlak:rofl2:lezy na brzuchu i odpychajac sie kolanami pomaga sobie przedramionami :tak:dziś trzymał odkurzacz Oliwii z Duplo i tak go rzucał do przodu i pełzł do neigo i to byłą jego cała zabawa
3. -pierwsze trzy łyżeczki rosołku - baaardzo smakowały:tak:

reklama
No i doczekaliśmy i my ząbala!!!:-)Antośka od wczoraj ma (bo słychać pd łyżeczką).prawą dolną jedyneczke!! i ta druga też na wylocie:tak:..
Sama też juz łądnie siedzi..ale jeszcze czasem ją "kibnie"na którąś stronę :-D..

Do góry