reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mój pierwszy raz...

pierszy flipsik- ale nie smakował
pirwszy banan rozdziabany widelcem - smakował
i niesttey pierwsza gorączka (podejrzewam trzydniówkę) wiec pierwszy raz Nurofen

reklama
5 miesięcy 9 dni - Tymon pierwszy raz włożył stopę do buzi - i widać było, że mu nie smakowała bo krzywił się okrutnie ale próbował kilka razy (to było przed kąpielą, to i za świeża ta stopa nie była ;-)) Myślałam, że padnę ze śmiechu :-D:-D:-D:-D

gratulacje dla pierwszych ząbaczków!:tak:u nas jeszcze nie:no:
Ale dzisiaj(po paru próbach..) przyssała się do butelki,i wypiła swoje 90ml..pierwsze inne mleczko prócz mamusi cycuś..:-)
(ciekawe czy do wieczora będzie pamiętać?;-))
No i dziś pampersy 4!:szok: Pprostu 3 mi się skończyły,a miałam 4 paczkę więc otworzyłam..i nawet pasują:tak:

Gratulacje dla wszytskich Zębolków!!!
U nas pierwsze razy w innej kategorii:-D
1. siedzi sam bez podpierania - od tygodnia
2. pełza do przodu w dowolnym kierunku - od dziś już tak na luzaka:-pchoć bardziej wygląda przy tym na synka NINJI tzn porusza sie jak żołnież na manewrach heheheh a nie jak niemowlak:rofl2:lezy na brzuchu i odpychajac sie kolanami pomaga sobie przedramionami :tak:dziś trzymał odkurzacz Oliwii z Duplo i tak go rzucał do przodu i pełzł do neigo i to byłą jego cała zabawa
3. -pierwsze trzy łyżeczki rosołku - baaardzo smakowały:tak:

reklama
No i doczekaliśmy i my ząbala!!!:-)Antośka od wczoraj ma (bo słychać pd łyżeczką).prawą dolną jedyneczke!! i ta druga też na wylocie:tak:..
Sama też juz łądnie siedzi..ale jeszcze czasem ją "kibnie"na którąś stronę :-D..

Do góry