reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
5 miesięcy 9 dni - Tymon pierwszy raz włożył stopę do buzi - i widać było, że mu nie smakowała bo krzywił się okrutnie ale próbował kilka razy (to było przed kąpielą, to i za świeża ta stopa nie była ;-)) Myślałam, że padnę ze śmiechu
beti1982
III'2008 i IV'2010
U nas to samo tylko w piątek 5 września6 września - pierwszy ząbek - dolna, prawa jedyneczka:-):-)
ewa33
Zadomowiona(y)
gratulacje dla pierwszych ząbaczków!u nas jeszcze nie
Ale dzisiaj(po paru próbach..) przyssała się do butelki,i wypiła swoje 90ml..pierwsze inne mleczko prócz mamusi cycuś..:-)
(ciekawe czy do wieczora będzie pamiętać?;-))
No i dziś pampersy 4! Pprostu 3 mi się skończyły,a miałam 4 paczkę więc otworzyłam..i nawet pasują
Ale dzisiaj(po paru próbach..) przyssała się do butelki,i wypiła swoje 90ml..pierwsze inne mleczko prócz mamusi cycuś..:-)
(ciekawe czy do wieczora będzie pamiętać?;-))
No i dziś pampersy 4! Pprostu 3 mi się skończyły,a miałam 4 paczkę więc otworzyłam..i nawet pasują
Marteczka23
Fan(ka)
Mamy pierwszą prawą dolną jedyneczkę!!!Od 3-go września
Gratulacje dla wszytskich Zębolków!!!
U nas pierwsze razy w innej kategorii
1. siedzi sam bez podpierania - od tygodnia
2. pełza do przodu w dowolnym kierunku - od dziś już tak na luzakachoć bardziej wygląda przy tym na synka NINJI tzn porusza sie jak żołnież na manewrach heheheh a nie jak niemowlaklezy na brzuchu i odpychajac sie kolanami pomaga sobie przedramionami dziś trzymał odkurzacz Oliwii z Duplo i tak go rzucał do przodu i pełzł do neigo i to byłą jego cała zabawa
3. -pierwsze trzy łyżeczki rosołku - baaardzo smakowały
U nas pierwsze razy w innej kategorii
1. siedzi sam bez podpierania - od tygodnia
2. pełza do przodu w dowolnym kierunku - od dziś już tak na luzakachoć bardziej wygląda przy tym na synka NINJI tzn porusza sie jak żołnież na manewrach heheheh a nie jak niemowlaklezy na brzuchu i odpychajac sie kolanami pomaga sobie przedramionami dziś trzymał odkurzacz Oliwii z Duplo i tak go rzucał do przodu i pełzł do neigo i to byłą jego cała zabawa
3. -pierwsze trzy łyżeczki rosołku - baaardzo smakowały
reklama
Podziel się: