reklama
kachasek
matka-wariatka :)
zdjęcia nie są najlepsze (bieganie od aparatu z samowyzwalaczem i odpowiednie ustawienie to nie najlepszy sposób na fotografowanie ), ale mówiłam, żę wstawię, to proszę;-) a kolorek i tak wyszedł trochę inny niż widać na fotkach (bardziej jak na pierwszym)
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
super brzuchalek i kolorek Kachasek!!! jaka robilas farba?? moja mama zawsze robi czerwone ale nigdy taki ladny jej nie wyszedl?? co to? czerwien granatu?? i jakiej firmy??
kachasek
matka-wariatka :)
asylan dzięki kupiłam "brokatową czerwień" Brillance ze Schwarzkopf'a kolorek wyszedł super, ale robiłam sama, więc tył wyszedł troszkę nierówno. miałam jeszcze pół opakowania "czerwonej porzeczki" z joanny i rozsmarowałam to na głowie
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Taka poducha jest super...Tez taka mam...Bardzo mi sie przydala...Ja kupilam normalnie sklepie...Ale nie wiem jak to w polsce jest...
Patrycja w którym sklepie taką poduchę kupiłaś, może tu we Frankfurcie tez jest taki? Ja juz się trochę naszukałam i nie mogę jej dostać, ostatnia szansa to kupić w katalogu Baby-waltz, ale ja nie lubię kupowac z katalogów i internetu.
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kotek, Patrycja, sorki, że się wtrącę, jaka poducha???
Kachasek to jest poducha rogal, która przydatna jest ciężarnej np. podczas snu, a potem służy dzidzi np. podczas karmienia. A wygląda tak:
Stillkissenbezug in zwei Farben
mehr Info
Still- und Lagerungskissen in zwei Ausführungen
mehr Info
Still-
und Lagerungskissen mit Bezug
mehr Info
Stillmond in blau und rosé
mehr Info
Still-
und Lagerungskissen mit Bezug in zwei Ausführungen
mehr Info