reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Mam pewien dylemat, może to głupie pytanie, ale nie bardzo mam się kogo poradzić, a wy zawsze mi pomagacie: Otóż oglądam właśnie koszule do szpitala i nie bardzo wiem jaki rozmiar wybrać. Zawsze nosiłam rozmiar 36 ale teraz sama nie wiem czy wybrać rozmiar S czy M. Na aukcji piszą, że S to rozmiar 36/38, a M 40/42 i niby powinnam zmieścić się w S (ma 100cm w biodrach i 94 w biuście) ale boję się co będzie za 2-3miesiące. Jak wy zapatrujecie się na tą kwestię? Niby problem malutki, ale mnie strasznie maęczy :zawstydzona/y:

reklama
Jola, ja kupiłam L a normalnie nosze 38/40 i powiem ci że chyba jak mi cycki jeszcze urosną to będą wyskakiwać przez te dziury do karmienia, także ja polecem większą niż mniejszą:-)

chociaż ja jestem była pływaczka (11 lat pływałam,głónie delfinem :p) i mam obszerne barki... także w sumie ciężko do mnie przyrownywać bo co nie w cyckach to w klacie .

Ja też zrobię tak jak Sorga mówi. Za duża koszula będzie po prostu wygodniejsza, a za mała albo "akurat" może obcierać (np. wrażliwe piersi). Ja sobie kupię namiot...

jolu jak vienetta secret (przynajmniej ta z dziurami) to ja mam M i jest to odpowiednik 40/42 (nosiłam ciuchy 38/40; teraz jest ok, a miejsca jeszcze mam trochę), więc są troszkę większe, a z innymi nie mam pojęcia jak jest

Kachasek to ta firma tylko z guziczkami na środku. Kupiłam już rozmiar M i nawyżej będę miała więcej luzu :-) ;-)

Jolu to dobrze zrobiłaś że wybrałaś M, bo ja kupiłam Vienette z guzikami pośrodku w rozmiarze M i jest hmm w niektórych miejscach dopasowana.. a wcześniej też nosiłam ubrania 36 czy S.

pewnie:tak: lepiej jest spać w czymś luźniejszym, niż się męczyć, albo wcale nie założyć, bo nie pasuje

reklama
Mam nadzieję, że się zmieszczę;-)
Ale powinny pasować, bo dziś jak się pomierzyłam, to okazało się że mam figurę w kształcie stożka: najwięcej w biodrach, a najmniej w biuście :zawstydzona/y:

Do góry