reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Kachasek no to niezłe zakupy! Farbuj farbuj - najwyżej pokażesz nam efekt, a potem zrobisz fryz na Britney ;-)

Dzisiaj też zaliczyłam podejście do ciuchów dla mnie - i kupiłam 2 bluzki w reserved. Jedna w miarę zwykła ale idealnie mieści się brzuszek (rozmiar L :szok: ) a druga taka tunikowa z dzianiny odcinana pod biustem i dość długa. Nigdy takich nie nosiłam - ale fajne są :happy:

reklama
esia 15 mm już miałam (i to na dodatek czerwone), więc na łyso to nie duża różnica:laugh2: a mama stwierdziła, że też bym nieźle wyglądała; tylko mąż nie bardzo chciał się wtedy do mnie odzywać (na mojego tatę chyba też był trochę zły, bo tata mnie ścinał, a raczej prawie golił:tak:)

Niezła jesteś! Ja najkrótsze miałam chyba na 2 cm i wtedy akurat białe :-) Podobno wyglądałam całkiem ciekawie ;-)
A teraz mam za to prawie do pasa i już chyba dość! Przy następnej wizycie obcinam (ale nie na aż tak krótko ;-) )

Esia teraz zapuszczam, ale czy wytrzymam:confused: za długo chyba miałam długie włosy
no i zafarbowałam:tak: jak będę miała fotkę, to wstawię

Wstawiaj :-)

Ja zapuszczałam naturalnie - naszło mnie na długie włosy i pierwszy raz w życiu nie przeszło mi po pół roku ;-)
Ale teraz obcinam przed porodem, bo mycie tak długich jest upierdliwe, a poza tym już mi się znudziły :-p

Ja z od jakiegos czasu farbuje na czarno a teraz od wrzesnie nie farbuje bo chcialam sie pozbyc tego czarneo i mam juz takie odrosty ze szok, ale teraz stwierdzam ze chyba chce miec nadal czarne, poczekam kilka dni jak mi nie minie to sobie zafarbuje :-)

A ja się chciałam pochwalić bucikami które sobie dziś kupiłam do sukienki ślubnej :-)

reklama
fajne buciki- starsznie mi się podoba aktualna moda butowa:)

a ja byłam łysa prawie 2 lata :p z Kotem się wtedy nie znaliśmy... poznał mnie długowłosa i poślubił długowłosą, co usłyszłam gdy pewnego pięknego dnia ściełam górę na króciusieńko a tył długi zostawiłam :-( wtedy chyba jedyny raz w życiu się na mnie obraził ;-) na szczescie mu przeszło, a że efekt tych fryzjerskich wyczynów nie był oszałamiający, nie powtórzyłam tego zabiegu:p

Do góry