reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Właśnie przyszła moja sukienka :-) po drodze wymieniłam ją na trochę inny model ;-)
Leży całkiem fajnie, tylko kusi mnie żeby dodatkową gumkę pod biustem wszyć. Zaraz zabieram ją do mamy po radę :tak: później ją trochę odprasuję i wkleję fotki :tak:

reklama
Jola, super, wklej koniecznie! :-)
Zazdroszczę Ci trochę, bo ja prócz tych okazyjnie kupionych 2-óch sukienek nie kupowałam sobie nic na ciążę. Ze względu na moją nadwagę i fakt, że spódnice i spodnie w większości miałam na gumkę, a bluzki były baaardzo obszerne żeby zakryć brzuch i biodra, to teraz wszyskto się nadaje jak ulał - tym bardziej że schudłam po całości (tylko brzucho zostało). Ostatnio mierzyłam 2 letnie kiecki - takie fru fru, i nawet w nie weszłam, tylko guziki były zbyt napięte i się otworki między nimi robiły.:-D Z jednej strony to dobrze, bo kasę oszczędziłam, a z drugiej to chętnie bym sobie sprawiła jakąś taką fajną ciążową kieckę.

A ja dziś paraduję w sukience z zeszłych wakacji. Wtedy była mi troszkę za szeroka i miałam ją zwężoną, a dziś po prostu odprułam to co było wszyte i pasuje. Ale na dwór i tak nie będę w niej chodzić bo wstydzę sie teraz moich nóg, kostek nie widać i jakieś naczynka popękane wcale za ładnie nie wyglądają :-(.

a moja nie przyszła:no:
Kachasku nie martw się pewnie przyjdzie jutro, jeśli cię to pocieszy, to ja jestem zadowolona, chociaż kupiłam trochę inny model niż ty. Jak chcesz sobie pooglądać to wejdź na zamknięty :-D

A tak z innej beczki macie już biustonosze do karmienia? Bo ja jeden mam, ale to zdecydowanie za mało i właśnie się rozglądam. Znalazłam coś takiego może któraś już ma taki i wyrazi opinię:
biustonosz / stanik do karmienia do porodu 75C (190627944) - Aukcje internetowe Allegro

nie martwię się, bo wiem, że dojdzie:tak: obrazy dzisiaj doszły to i sukienka dojdzie:tak: zaraz zajrzę na zamknięty:-)

jola ja mam takie dwa i wczoraj zamówiłam kolejne dwa, mi odpowiadają, niby sutki się w nich odznaczają ale i tak będziemy nosić wkładki laktacyjne wiec dla mnie bomba:) są bawełniane i przyjemne dla skóry.

Popieram, też mam już taki i właśnie zamówiłam drugi. Noszę teraz i jestem bardzo zadowolona.:tak:

reklama
a ja muszę szukać w sklepach:baffled: bo jestem jakaś niewymiarowa (tzn cycki mam niewymiarowe)

Do góry