reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modna Ciężarówka

Właśnie przyszła moja sukienka :-) po drodze wymieniłam ją na trochę inny model ;-)
Leży całkiem fajnie, tylko kusi mnie żeby dodatkową gumkę pod biustem wszyć. Zaraz zabieram ją do mamy po radę :tak: później ją trochę odprasuję i wkleję fotki :tak:

reklama
Jola, super, wklej koniecznie! :-)
Zazdroszczę Ci trochę, bo ja prócz tych okazyjnie kupionych 2-óch sukienek nie kupowałam sobie nic na ciążę. Ze względu na moją nadwagę i fakt, że spódnice i spodnie w większości miałam na gumkę, a bluzki były baaardzo obszerne żeby zakryć brzuch i biodra, to teraz wszyskto się nadaje jak ulał - tym bardziej że schudłam po całości (tylko brzucho zostało). Ostatnio mierzyłam 2 letnie kiecki - takie fru fru, i nawet w nie weszłam, tylko guziki były zbyt napięte i się otworki między nimi robiły.:-D Z jednej strony to dobrze, bo kasę oszczędziłam, a z drugiej to chętnie bym sobie sprawiła jakąś taką fajną ciążową kieckę.

A ja dziś paraduję w sukience z zeszłych wakacji. Wtedy była mi troszkę za szeroka i miałam ją zwężoną, a dziś po prostu odprułam to co było wszyte i pasuje. Ale na dwór i tak nie będę w niej chodzić bo wstydzę sie teraz moich nóg, kostek nie widać i jakieś naczynka popękane wcale za ładnie nie wyglądają :-(.

a moja nie przyszła:no:
Kachasku nie martw się pewnie przyjdzie jutro, jeśli cię to pocieszy, to ja jestem zadowolona, chociaż kupiłam trochę inny model niż ty. Jak chcesz sobie pooglądać to wejdź na zamknięty :-D

A tak z innej beczki macie już biustonosze do karmienia? Bo ja jeden mam, ale to zdecydowanie za mało i właśnie się rozglądam. Znalazłam coś takiego może któraś już ma taki i wyrazi opinię:
biustonosz / stanik do karmienia do porodu 75C (190627944) - Aukcje internetowe Allegro

nie martwię się, bo wiem, że dojdzie:tak: obrazy dzisiaj doszły to i sukienka dojdzie:tak: zaraz zajrzę na zamknięty:-)

jola ja mam takie dwa i wczoraj zamówiłam kolejne dwa, mi odpowiadają, niby sutki się w nich odznaczają ale i tak będziemy nosić wkładki laktacyjne wiec dla mnie bomba:) są bawełniane i przyjemne dla skóry.

Popieram, też mam już taki i właśnie zamówiłam drugi. Noszę teraz i jestem bardzo zadowolona.:tak:

reklama
a ja muszę szukać w sklepach:baffled: bo jestem jakaś niewymiarowa (tzn cycki mam niewymiarowe)

Do góry