reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Zasatanawiałyście się w co się ubierzecie jak nadejdzie fala upałów?
Bo ja do tej pory o tym nie myślałam, ale chyba najwyższy czas się zastanowić i coś kupić, wiem że długo w tym nie pochodzę, ale coś muszę mieć. Poszperałam trochę na allegro i znalazłam sukienkę:
LETNIA SUKIENECZKA IDEALNA DLA PRZYSZLEJ MAMY *L* (190238781) - Aukcje internetowe Allegro

Jak myślicie warto? Bo mój M mówi żebym kupiła, ale ona ma dziwny gust ;-)

reklama
hehe, jola ja właśnie wczoraj ją kupiłam (tyle, że większy rozmiar) - niebieską i miałam się nią pochwalić jak przyjdzie:-D

:-D :-D :-D
To może ja poczekam na obiektywną opinię jak już będziesz miała na żywo :-)
Wogóle to się wacham między rozmiarem M a L, bo tak mi wymiary wychodzą, ale nie wiem czy sukienka się ciągnie

Jola bardzo ładna ta sukienka a cena po prostu rewelacyjna.
Mi moja mama kupiła kilka sukienek w ciucholandzie, żadna z nich mi sie nie podoba, ale pewnie jak juz nie będę miała w czym chodzić to je przeproszę. Póki co mam dużo bluzeczek bawełnanych z krótkim rękawem i na razie w nich zasówam no i w spodniach oczywiście :-D.

Jola bardzo ładna ta sukienka a cena po prostu rewelacyjna.
Mi moja mama kupiła kilka sukienek w ciucholandzie, żadna z nich mi sie nie podoba, ale pewnie jak juz nie będę miała w czym chodzić to je przeproszę. Póki co mam dużo bluzeczek bawełnanych z krótkim rękawem i na razie w nich zasówam no i w spodniach oczywiście :-D.

:-D :-D :-D
Skąd ja to znam :-D :-D :-D moja mama też ma manię kupowania ubrań dla wszystkich naokoło i zazwyczaj aż się boję oglądać jej zakupy ;-) :tak:

jolu mam nadzieję, że zaraz po długim weekendzie przyjdzie, to dam znać. ja wzięlam xxl, bo niestety tyłek mi urósł:wściekła/y: materiał podejrzewam, że się naciąga (tak wynika z opisu, a poza tym gdzieś w domu coś miałam z bawełny w tym wzorze i podejrzewam, że to ten sam materiał)

a do ciucholandu chyba muszę wpaść po jakieś koszulki, bo zanim się ubiorę, jak gdzieś idę, to jest rozpacz i wyzywanie:eek:
a najlepsze było ostatnio przymierzanie stanika w sklepie :baffled: jak pod biustem był ok, to miseczki wielkie, albo na odwrót. chyba nikt nie pomyślał, że można mieć małe cycki i mieć dużo pod nimi:oo: . chociaż ponoć canpol ma szeroką gamę rozmiarów staników do karmienia, więc muszę poszukać

Biustonosz na ciążę mam "naturany", miseczki rozciągają się od B do D w zależności od potrzeb, a pod biustem są trzy możliwości regulacji

Biustonosz na ciążę mam "naturana", miseczki rozciągają się od B do D w zależności od potrzeb, a pod biustem są trzy możliwości regulacji

reklama
Do góry