reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modna Ciężarówka

Zasatanawiałyście się w co się ubierzecie jak nadejdzie fala upałów?
Bo ja do tej pory o tym nie myślałam, ale chyba najwyższy czas się zastanowić i coś kupić, wiem że długo w tym nie pochodzę, ale coś muszę mieć. Poszperałam trochę na allegro i znalazłam sukienkę:
LETNIA SUKIENECZKA IDEALNA DLA PRZYSZLEJ MAMY *L* (190238781) - Aukcje internetowe Allegro

Jak myślicie warto? Bo mój M mówi żebym kupiła, ale ona ma dziwny gust ;-)

reklama
hehe, jola ja właśnie wczoraj ją kupiłam (tyle, że większy rozmiar) - niebieską i miałam się nią pochwalić jak przyjdzie:-D

:-D :-D :-D
To może ja poczekam na obiektywną opinię jak już będziesz miała na żywo :-)
Wogóle to się wacham między rozmiarem M a L, bo tak mi wymiary wychodzą, ale nie wiem czy sukienka się ciągnie

Jola bardzo ładna ta sukienka a cena po prostu rewelacyjna.
Mi moja mama kupiła kilka sukienek w ciucholandzie, żadna z nich mi sie nie podoba, ale pewnie jak juz nie będę miała w czym chodzić to je przeproszę. Póki co mam dużo bluzeczek bawełnanych z krótkim rękawem i na razie w nich zasówam no i w spodniach oczywiście :-D.

Jola bardzo ładna ta sukienka a cena po prostu rewelacyjna.
Mi moja mama kupiła kilka sukienek w ciucholandzie, żadna z nich mi sie nie podoba, ale pewnie jak juz nie będę miała w czym chodzić to je przeproszę. Póki co mam dużo bluzeczek bawełnanych z krótkim rękawem i na razie w nich zasówam no i w spodniach oczywiście :-D.

:-D :-D :-D
Skąd ja to znam :-D :-D :-D moja mama też ma manię kupowania ubrań dla wszystkich naokoło i zazwyczaj aż się boję oglądać jej zakupy ;-) :tak:

jolu mam nadzieję, że zaraz po długim weekendzie przyjdzie, to dam znać. ja wzięlam xxl, bo niestety tyłek mi urósł:wściekła/y: materiał podejrzewam, że się naciąga (tak wynika z opisu, a poza tym gdzieś w domu coś miałam z bawełny w tym wzorze i podejrzewam, że to ten sam materiał)

a do ciucholandu chyba muszę wpaść po jakieś koszulki, bo zanim się ubiorę, jak gdzieś idę, to jest rozpacz i wyzywanie:eek:
a najlepsze było ostatnio przymierzanie stanika w sklepie :baffled: jak pod biustem był ok, to miseczki wielkie, albo na odwrót. chyba nikt nie pomyślał, że można mieć małe cycki i mieć dużo pod nimi:oo: . chociaż ponoć canpol ma szeroką gamę rozmiarów staników do karmienia, więc muszę poszukać

Biustonosz na ciążę mam "naturany", miseczki rozciągają się od B do D w zależności od potrzeb, a pod biustem są trzy możliwości regulacji

Biustonosz na ciążę mam "naturana", miseczki rozciągają się od B do D w zależności od potrzeb, a pod biustem są trzy możliwości regulacji

reklama
Do góry