reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Oj Jola moja siostra z mamą to zawsze coś fajnego sobie wypatrzą w ciucholandzie, ja jakoś nie potrafię albo szczęścia nie mam i wcale tam nie wchodzę, a poza tym od razu kicham w takim sklepie.
Kachasku ja dziś widziałam stanik do karmienia w rozmairze 90A, nie znam Twojego rozmiaru, ale może uda Ci sie trafić coś dla siebie.

reklama
Niestety mój nie ma odpinanych miseczek.
A sukienkę już kupiłam, bo jak na nią patrzyłam to mówiła:"kup mnie" i nie wytrzymałam :-D ;-)

Sukieneczka super - moze i ja sie skusze...tylko nie mam pojeca jaki rozmiar. chyba L.niestety:-p

hehhe przyjdzie lato a my wszystkie w takich samych kieckach bedziemy ;-)

Jolu, bo one chyba jakoś tak dziwnie gadają, wczoraj miałam to samo:szok:
właśnie chciałam za nią zapłacić i za wanienkę, którą też znalazłam na allegro, a tu nic z tego, serwis w banku czasowo niedostępny:wściekła/y:

kachasek to może będę pierwsza, bo ja już przelałam pieniążki ;-)
anni ja przed ciążą nosiłam 36 i teraz przesłałam do sprzedawcy moje wymiary :zawstydzona/y: i doradził mi jednak L :zawstydzona/y: to chyba mój pierwszy w życiu ciuch w tym rozmiarze:tak:

Kachasek, Jola śliczna ta sukienka. Szkoda, że ja nie lubie chodzić w sukienkach ani w spódnicach :-( .
Poza tym, ja kupiłam sobie na allegro dwie pary rybaczek i czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że jeszcze zdążę je kilka razy założyć zanim się "rozsypię" :-D

Jolu pewnie dostaniemy razem, bo mi się w końcu udało zrobić przelew zaraz po północy:tak: a co do rozmiaru - zawsze musi być ten pierwszy raz. a co ja mam powiedzieć?:baffled:
Monika, ja też nie przepadam za kieckami, ale jak jest gorąco, wolę to niż się gotować;-) inna sprawa, że w pracy mam obowiązek chodzić w spódnicy (na dodatek służbowej a nie takiej jakiej chcę:unibrow:), więc się już przyzwyczaiłam

Jolu wlasnie wlasnie, poza tym po porodzie to my tak z bata super szybko nie schudniemy - oczywiscie schudzniemy a jakze!:-):-):-), ale wiecie...moze to potrwac troszke:zawstydzona/y:

reklama
Wiecie co wczoraj rozmawialam z sasiadka i ona mowila ze po porodzie tak jej pokarm lecial ze zakladala gore od stroju kapielowego poniewaz jak wyprala to szybko schlo :-)

Do góry