reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modna Ciężarówka

Oj Jola moja siostra z mamą to zawsze coś fajnego sobie wypatrzą w ciucholandzie, ja jakoś nie potrafię albo szczęścia nie mam i wcale tam nie wchodzę, a poza tym od razu kicham w takim sklepie.
Kachasku ja dziś widziałam stanik do karmienia w rozmairze 90A, nie znam Twojego rozmiaru, ale może uda Ci sie trafić coś dla siebie.

reklama
Niestety mój nie ma odpinanych miseczek.
A sukienkę już kupiłam, bo jak na nią patrzyłam to mówiła:"kup mnie" i nie wytrzymałam :-D ;-)

Sukieneczka super - moze i ja sie skusze...tylko nie mam pojeca jaki rozmiar. chyba L.niestety:-p

hehhe przyjdzie lato a my wszystkie w takich samych kieckach bedziemy ;-)

Jolu, bo one chyba jakoś tak dziwnie gadają, wczoraj miałam to samo:szok:
właśnie chciałam za nią zapłacić i za wanienkę, którą też znalazłam na allegro, a tu nic z tego, serwis w banku czasowo niedostępny:wściekła/y:

kachasek to może będę pierwsza, bo ja już przelałam pieniążki ;-)
anni ja przed ciążą nosiłam 36 i teraz przesłałam do sprzedawcy moje wymiary :zawstydzona/y: i doradził mi jednak L :zawstydzona/y: to chyba mój pierwszy w życiu ciuch w tym rozmiarze:tak:

Kachasek, Jola śliczna ta sukienka. Szkoda, że ja nie lubie chodzić w sukienkach ani w spódnicach :-( .
Poza tym, ja kupiłam sobie na allegro dwie pary rybaczek i czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że jeszcze zdążę je kilka razy założyć zanim się "rozsypię" :-D

Jolu pewnie dostaniemy razem, bo mi się w końcu udało zrobić przelew zaraz po północy:tak: a co do rozmiaru - zawsze musi być ten pierwszy raz. a co ja mam powiedzieć?:baffled:
Monika, ja też nie przepadam za kieckami, ale jak jest gorąco, wolę to niż się gotować;-) inna sprawa, że w pracy mam obowiązek chodzić w spódnicy (na dodatek służbowej a nie takiej jakiej chcę:unibrow:), więc się już przyzwyczaiłam

Jolu wlasnie wlasnie, poza tym po porodzie to my tak z bata super szybko nie schudniemy - oczywiscie schudzniemy a jakze!:-):-):-), ale wiecie...moze to potrwac troszke:zawstydzona/y:

reklama
Wiecie co wczoraj rozmawialam z sasiadka i ona mowila ze po porodzie tak jej pokarm lecial ze zakladala gore od stroju kapielowego poniewaz jak wyprala to szybko schlo :-)

Do góry