NO i wlansie o to chodzi !!!!jak sie cos komus nie podoba w grudniowym dziale to niech tu nie zaglada...to w najprostszy sposob sobie rozwiaze swoj problem....
No i zescie bardzo ladnie to zrobily ,tak pieknie ze nasza mea wykorzystala "wasz" pomysl ,tak jak napisalas ze wcinac sie w watek mozna tak samo skopiowac czyjs pomysl tez mozna.( nigdzie nie jest to bynajmniej zabronione) A skopiowala "tylko"to co bylo fajne jej zdaniem ,reszty nie potrzebujemy kopiowacma swój dział....
ale to nie znaczy że nie może się udzielać na innym i napisała to co myślała i jak dla mnie ma w zupełności rację ...
nad tematem porodów pracowałyśmy długo żeby ładnie wyglądał...
rozumiem brak twórczości własnej i wyobraźni ale jeśli już podpatrzyłyście nasz wątek to zróbcie wasz całkiem w waszym stylu .... napewno nie chciałybyście żeby z was zjeżdżano pomysły więc nie róbcie tego innym
Dziewczyny (tu piszę do listopadówek)
właściwie mogłybyśmy być w jednym "dziale", nie jesteśmy rywalkami, a koleżankami w tej samej sytuacji, wy w obecnej ciąży kilka tygodni do przodu, ale myślę, że tak naprawdę tworzymy jedną społeczność KOBIET W CIĄŻY.
Ja przyjęłabym z dumą, że ktoś zachwycił się waszym pomysłem i wziął z niego przykład. Przecież to tylko wygląd strony, mamy ważniejsze "sprawy" jak nasze dzieci i może o nich wspólnie podyskutujmy. Ja rozumiem, że wszystkim nam hormony buzują :-) ale proponuję przyjaźń i pojednanie. To tak jakbym kupiła ten sam wózek co widziałam u koleżanki, albo meble dla dziecka. Ona znalazła, wypatrzyła, zaaranżowała, a ja skorzystałam z jej pomysłu. Albo imię dla dziecka ktoś da takie jak ma koleżanka bo ją lubi i dobrze jej się kojarzy. To chyba nic złego?
NO wlasnie o to chodzi !!! Dziewczyny chyba nie kumaja o co kaman Widocznie cos zrobily fajnego ze ktos cos tam z tego watku sobie skopiowal hahahah ,ale widocznie ciezko jest to niektorym zrozumiec ! Ot co ! Ja tam bylabym dumna ze komus sie moj pomysl spodobal!A tu taka dziecinada i zenada
Tym bardziej ze mea napisala i nie kryla sie z tym ze cos jest zerzniete z czyjegos watku ,zreszta napisala to bardzo wyraznie i jeszcze je pochwalila za tak fajny pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!