reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak seksu a spoźniająca się miesiączka

reklama
Napewno nic się nie dostało chyba palców nie wpychalas podczas podcierania więc ciąża napewno nie będzie....tym bardziej jak dokładnie umylas ręce i jeszcze wygrałaś
A gdyby wsadziła palce do pochwy nieumyte i nie wytarte to byłaby w ciąży? Trzeba na staraczkach napisać, że żadne inseminacje czy in vitro. Wystarczy sperma na placach

cześć. około 3 tygodnie temu miałam sytuacje, gdzie mogłam mieć plemniki na rękach. poszłam do łazienki, umyłam ręce woda z mydłem. potem poszłam za potrzebą. okres spóźnia mi sie już 3 dzień. zero jakichkolwiek objawów. piersi nie bola a zawsze bolaly, sluz wydaje sie byc ten "plodny". nie wiem co o tym myslec. moze jak sie podcieralam to wprowadzilam plemnik do srodka? chociaz moj narzeczony mowi ze to niemozliwe gdyz umylam rece :c ide dzisiaj po test ciazowy ale sie troche boje, kobietki moze napiszecie cos na ten temat zebym po prostu nie glupiala. bo czytam wiele forum i tam kazda info inna.
Najlepsze jest to, że ty jesteś kobietą ... a to twój narzeczony ma więce rozumu o akcie zapłodnienia... Zwykle bywa odwrotnie.
Dziewczyno - ... nie chwal się tym przed znajomymi.

reklama
Do góry