reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moderatornia

kto powinien byc moderatorem forum grudniowek ??

• mea

Głosów: 36 83,7%
  • ktos inny ... kto ??

Głosów: 7 16,3%

• Wszystkich głosujących
    43
Mea mea i jeszcze raz mea !!!!!!!!!!!

A moim zdaniem glupie jest wcinanie sie w cudzy wątek i wyglaszanie tutaj swoich ******* ,masz dziewczyno swoj dział? więc się tam udzielaj !

Ostatnia edycja:
reklama
Mea mea i jeszcze raz mea !!!!!!!!!!!

A moim zdaniem glupie jest wcinanie sie w cudzy wątek i wyglaszanie tutaj swoich ******* ,masz dziewczyno swoj dział? więc się tam udzielaj !
ma swój dział....
ale to nie znaczy że nie może się udzielać na innym i napisała to co myślała i jak dla mnie ma w zupełności rację ...
nad tematem porodów pracowałyśmy długo żeby ładnie wyglądał...
rozumiem brak twórczości własnej i wyobraźni ale jeśli już podpatrzyłyście nasz wątek to zróbcie wasz całkiem w waszym stylu .... napewno nie chciałybyście żeby z was zjeżdżano pomysły więc nie róbcie tego innym :sorry::eek:

Dziewczyny (tu piszę do listopadówek)
właściwie mogłybyśmy być w jednym "dziale", nie jesteśmy rywalkami, a koleżankami w tej samej sytuacji, wy w obecnej ciąży kilka tygodni do przodu, ale myślę, że tak naprawdę tworzymy jedną społeczność KOBIET W CIĄŻY.
Ja przyjęłabym z dumą, że ktoś zachwycił się waszym pomysłem i wziął z niego przykład. Przecież to tylko wygląd strony, mamy ważniejsze "sprawy" jak nasze dzieci i może o nich wspólnie podyskutujmy. Ja rozumiem, że wszystkim nam hormony buzują :-) ale proponuję przyjaźń i pojednanie. To tak jakbym kupiła ten sam wózek co widziałam u koleżanki, albo meble dla dziecka. Ona znalazła, wypatrzyła, zaaranżowała, a ja skorzystałam z jej pomysłu. Albo imię dla dziecka ktoś da takie jak ma koleżanka bo ją lubi i dobrze jej się kojarzy. To chyba nic złego?

Ostatnia edycja:
reklama
jestem na TAK!! Mea zapraszamy do nastepnego etapu:-Dhehehe masz talent:-)

i wiesz co podoba mi sie nabardziej to ze sciagasz od innych:-D
wez jeszcze cos skopiuj:-D
jak sie cos komus nie podoba w grudniowym dziale to niech tu nie zaglada...to w najprostszy sposob sobie rozwiaze swoj problem....

Do góry