reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak seksu a spoźniająca się miesiączka

reklama
powtorze bo kupilam 4 zeby miec po prostu w zapasie i testowac jutro rano i tak co kilka dni.. az do poniedzialku, do czasu ginekologa
Dziewczyno ...
Jak już będziesz u tego ginekologa to go koniecznie zapytaj o plemniki na palcach i o ciążę przez podcieranie.
Wiesz po co ? Żeby też się z ciebie pośmiał tak jak babki tutaj. Ok, ja też. Wcale nie jestem lepsza.
Też mam z ciebie bekę, i nieraz biorę w tym udział żeby się pośmiać.
Dzisiaj akurat mam taki dzień że mnie to wpienia do granic .
Chcesz robić test - rób. A choćby i po 3x na dzień ! Twoja kasa, twoje nerwy, twój rozum ... i beka po całości tu na forum .
Kurtyna .

Dziewczyno ...
Jak już będziesz u tego ginekologa to go koniecznie zapytaj o plemniki na palcach i o ciążę przez podcieranie.
Wiesz po co ? Żeby też się z ciebie pośmiał tak jak babki tutaj. Ok, ja też. Wcale nie jestem lepsza.
Też mam z ciebie bekę, i nieraz biorę w tym udział żeby się pośmiać.
Dzisiaj akurat mam taki dzień że mnie to wpienia do granic .
Chcesz robić test - rób. A choćby i po 3x na dzień ! Twoja kasa, twoje nerwy, twój rozum ... i beka po całości tu na forum .
Kurtyna .
niemilo, ale ok! niech będzie

Może i zabrzmiało niemiło ... fakt, ale chyba dobrze żebyś miała tę świadomość jak wygląda naga prawda .
czy posiadanie wątpliwości to powód do wyśmiewania..? po prostu jestem strasznie zaniepokojna. 17 kwietnia miala byc miesiaczka, 2 dzien spoznienia i jej nie ma.. troche po prostu sie przestraszylam, nie chcialam nikomu zruszac nerwów

czy posiadanie wątpliwości to powód do wyśmiewania..? po prostu jestem strasznie zaniepokojna. 17 kwietnia miala byc miesiaczka, 2 dzien spoznienia i jej nie ma.. troche po prostu sie przestraszylam, nie chcialam nikomu zruszac nerwów
wątpliwości a niewiedza o swoim ciele to dwie zupełnie inne rzeczy moja droga.
Mnie się okres nawet o 2tygodnie spóźniał.
Ale bywają sytuacje i fakty gdy w ciążę zajść się nie da ,nigdy i przenigdy, przez nikogo.

reklama
a skąd pewność, że miała być 17tego? Miałaś owulację potwierdzoną przez monitoring? I znasz długość swojej fazy lutealnej?

Do góry