właśnielekarka powiedziała ze jeszcze poki co zabkow nie widac...A może ząbki mu idą? I do tego zmiana mleczka?
reklama
Gdy ja przechodziłam na mleko 2 to mój synek też niechciał jeść,ale po pewnym czasie mu przeszło i zaczą jeść..
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Moja Ninka za nic w świecie nie zje modyfikowanego, a odciagnięte ale z butli też nie wchodzi w grę....już próbowałam kilka rodzajów mleka i bezskutecznie. Poki co je moje mleczko i kaszki na modyfikowanym. Mleczno-ryzowe. Co będzie potem, jak mnie sie pokarm skończy - zobaczymy.
szarcia
06.2009/01.2011
Dziewczyny ile minut karmicie swoje dzieci piersią,bo mój pociągnie z 5 min i jest najedzony, boję się że za mało je mleczka bo tylko 3 x dziennie, a poza tym na śniadanie dostaje kaszke mleczno-ryzową i na obiadek zupkę i podwieczorej jabłko albo banan.
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
Moja mała też ssie pierś po pare minut. I tylko to by jadła...
ciężko ją ostatnio namówić na obiadek ledwo co zje jakiś deserek
w ogóle ciężka jest od początku co do jedzenia czegokolwiek ale teraz jest jeszcze gorzej. Nie wiem może ząbki jej idą?!
w ogóle ciężka jest od początku co do jedzenia czegokolwiek ale teraz jest jeszcze gorzej. Nie wiem może ząbki jej idą?!
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Moja mała też ssie pierś po pare minut. I tylko to by jadła...
Jak juz pisalam Gabi tak samo...nic innego poza mleczkiem kaszka nie toleruje...nawet deserkow nielubi,czasami udaje sie jej wcisnac pare lyzeczek i tyle codziennie ponawiamy proby i mam nadzieje ze wkrotce zalapie
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Ninka w zalezności od nastroju. Raz ssie 5 raz 10 czasem 15 minut, ale skonczyły sie czasy kiedy jadla przez 45 minut. Je zwykle 2x dziennie. Rano i wieczorem. jak wracam z pracy. Zdrowa jest silna więc nie sądzę, żeby czegos jej brakowało. Zresztą je kaszki, deserki, owoce, zupki, wiele już je. Także myslę, że ma akurat wszystkiego Zreszta rosnie duża więc to znak, że jedzonko ma dobre
szarcia
06.2009/01.2011
Regina czyli wynika z tego co napisałaś, że Twoja Ninka je 2x mleczko w ciągu dnia, a poza tym nie dajesz jej sztucznego? Bo mój ciągnie 3x dziennie cycusia ale tylko po 5 minut i z rzeczy mlecznych to dostaje tylko kaszkę na śniadanie. Rośnie też bardzo dobrze, aż za dobrze i myślę że jest ok.
Czytam, czytam i nadziwić się nie mogę. Młody niby wszystkożerny, ale "kuchnia mamy" niezbyt mu posmakowała. Wczoraj zmiksowałam ziemniaka, żółtko z oliwą i dodałam brokuły Gerbera. Takich "ble" to jeszcze nie widziałam ;-(
Pozostaniemy przy słoiczkach obiadów gerbera i deserów bobovity i bobofrutach. Hipp nam nie podchodzi (jest jakiś kisielowaty).
Przerobiliśmy też chrupki, teraz smakujemy mini biszkopty.
Pozostaniemy przy słoiczkach obiadów gerbera i deserów bobovity i bobofrutach. Hipp nam nie podchodzi (jest jakiś kisielowaty).
Przerobiliśmy też chrupki, teraz smakujemy mini biszkopty.
reklama
oskarek uwielbia danonki , smakują że hoho .
na śniadanko mleczko - 180
2 śniadanko kaszka nestle ( różne daje za każdym razem inny smak truskawka, jabłko+gruszka , owoce leśne itd)
obiadek , zawsze z mięskiem ( to co ugotuje - zjada wszystko co nałoże a sporo tego )
deserek - jakiś owoc ze słoiczka
podwieczorek - kaszka manna z owockami , czekoladą będz biszkoptem
kolacja - mleczko z kleikiem - 260 i lulu do samego rana:-)
w międzyczasie oczywiście piciu herbatki , bobofruty , danonek , 2 biszkopty , ciasteczko z hippa lub bobowity , i 3 chrupki , czasem chlebek z masełkiem , skubnie sobie też conieco z mojego obiadku. parówki z gerberka mu niesmakowały , nielubi też bananów pod żadną postacią i żadnych innych świeżych owocków - niestety .
na śniadanko mleczko - 180
2 śniadanko kaszka nestle ( różne daje za każdym razem inny smak truskawka, jabłko+gruszka , owoce leśne itd)
obiadek , zawsze z mięskiem ( to co ugotuje - zjada wszystko co nałoże a sporo tego )
deserek - jakiś owoc ze słoiczka
podwieczorek - kaszka manna z owockami , czekoladą będz biszkoptem
kolacja - mleczko z kleikiem - 260 i lulu do samego rana:-)
w międzyczasie oczywiście piciu herbatki , bobofruty , danonek , 2 biszkopty , ciasteczko z hippa lub bobowity , i 3 chrupki , czasem chlebek z masełkiem , skubnie sobie też conieco z mojego obiadku. parówki z gerberka mu niesmakowały , nielubi też bananów pod żadną postacią i żadnych innych świeżych owocków - niestety .