reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam! Mniam! Coś dla naszych rosnących brzuszków ;-)

Cwietka, ja nie lubię cebuli, a teraz to już wręcz nie trawię (jak zjem dziś, to jeszcze jutro ją będę czuła na żołądku), więc nie dodaję, a oczywiście można. A natka tak orzeźwia ten smak, bo śmietana z jajem jest dosyć mdława. A dla mnie to jedna z najmniej brudzących kuchnię potraw :) no ale to dla mnie, mój M też by pewnie zrobił pierdzielnik ;)

reklama
Maghdalena - ja tez się dziwię jak można takim prawie jednogarnkowym daniem zasyfić każdy blat ;-) No ale jak się nie ma funkcji: "puste opakowania/skorupki od jajek wyrzucamy do kosza na śmieci", to potem jest sprzątania na pół dnia.

A cebulę kochamy :-D Więc każde moje danie (może poza ciastami ;-) ) musi miec z sobie cebulę :-D

Oj tak, tak, skorupki, puste opakowania, łupinki z cebuli/czosnku... always on top gdy M mi "pomaga" w kuchni :)))

A ja zazwyczaj kombinuję i jeśli się da, to robię porcję dla męża z cebulą, a dla siebie bez... Bleh! Co ciekawe lubię... uwielbiam czosnek! :)

to ja chyba mojego M naprawdę nie doceniam :-D ona zawsze porządek po sobie zostawia czasem wręcz po mnie sprząta :zawstydzona/y::-D

Maghdalena jak ktoś nie ma piekarnika, to może:
1. zjeść bułki na surowo ;-)
2. spróbować je ugotować ;-)
3. iść do sąsiadów, którzy piekarnik posiadają i upiec u nich ;-)
4. przyjechać do Wrocławia jak następnym razem będę piekła ;-)

reklama
Cwietka, wybieram punkt 4 :)))) chociaż wszystkie są ciekawe, hehehe, szczególnie 1 i 2 :)))
Dzięki Madziula, może nie dziś, ale kiedyś możemy się umówić w ciągu dnia na wspólne pichcenie :)
już się nie mogę doczekać remontu, bo po nim będę miała wreszcie piekarnik :)))