_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
milena niedługo ze mną się zobaczysz a z którą Kasia sie widziałaś??
asik to szczerze nie wiem co poradzić ... oby zaczął szybko jeść !
artystka ja jeszcze zaglądam ale skróciłam sobie nick o kilka literek ;-)
herbata ładnie przybrała :-) wyobraź sobie że moje własnie takie wielkie się rodziły hiihi
liza no to się nieźle musisz nawkurzać na niego :/
paulina a w jakim celu Twoja mama Twojemy facetowi takie smsy pisze?
dominisia jakie ozdoby sprzedajesz?? :-)
happy ja miałam implant w sumie rok i 4 msc , ale późnie zaczęłam się "dziwnie" czuć i myslsłąma że to przez implant ... i go wyjęłąm a taeraz załuję bo to nie prze niego, wiec przerzuciłam się na plastry póki co ... wróciłabym do implanta ale nie chę mieć 2 śladów na rece :/
papidka wkładką ? czyli spiralą ?? czu o krążku? jesli o krążku to ponoć jest bardzo dobry i wygodny , jeśli o spirali to one są zalecane raczej dla starszych kobiet niż w naszym wieku ...
dobra lecę z dzieckiem do przedszkola :-) wpadnę później nadrobić resztę
asik to szczerze nie wiem co poradzić ... oby zaczął szybko jeść !
artystka ja jeszcze zaglądam ale skróciłam sobie nick o kilka literek ;-)
herbata ładnie przybrała :-) wyobraź sobie że moje własnie takie wielkie się rodziły hiihi
liza no to się nieźle musisz nawkurzać na niego :/
paulina a w jakim celu Twoja mama Twojemy facetowi takie smsy pisze?
dominisia jakie ozdoby sprzedajesz?? :-)
happy ja miałam implant w sumie rok i 4 msc , ale późnie zaczęłam się "dziwnie" czuć i myslsłąma że to przez implant ... i go wyjęłąm a taeraz załuję bo to nie prze niego, wiec przerzuciłam się na plastry póki co ... wróciłabym do implanta ale nie chę mieć 2 śladów na rece :/
papidka wkładką ? czyli spiralą ?? czu o krążku? jesli o krążku to ponoć jest bardzo dobry i wygodny , jeśli o spirali to one są zalecane raczej dla starszych kobiet niż w naszym wieku ...
dobra lecę z dzieckiem do przedszkola :-) wpadnę później nadrobić resztę