reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena niedługo ze mną się zobaczysz :-p a z którą Kasia sie widziałaś??
asik to szczerze nie wiem co poradzić ... oby zaczął szybko jeść !
artystka ja jeszcze zaglądam :D ale skróciłam sobie nick o kilka literek ;-)
herbata ładnie przybrała :-) wyobraź sobie że moje własnie takie wielkie się rodziły :-p hiihi
liza no to się nieźle musisz nawkurzać na niego :/
paulina a w jakim celu Twoja mama Twojemy facetowi takie smsy pisze?
dominisia jakie ozdoby sprzedajesz?? :-)
happy ja miałam implant w sumie rok i 4 msc , ale późnie zaczęłam się "dziwnie" czuć i myslsłąma że to przez implant ... i go wyjęłąm a taeraz załuję :-p bo to nie prze niego, wiec przerzuciłam się na plastry póki co ... wróciłabym do implanta ale nie chę mieć 2 śladów na rece :/
papidka wkładką ? czyli spiralą ?? czu o krążku? jesli o krążku to ponoć jest bardzo dobry i wygodny , jeśli o spirali to one są zalecane raczej dla starszych kobiet niż w naszym wieku ...

dobra lecę z dzieckiem do przedszkola :-) wpadnę później nadrobić resztę :-p

reklama
Wczoraj mimo, że źle się czułam wyszłam z małym na spacer bo szkoda siedzieć w taką pogodę w domu a było 25st w cieniu. Damian w krótkim rękawku 'biegał':tak: Dziś już zimniej jest...
gardło nadal mnie boli, gadać nie mogę... Oliwka się śmieje, że nie będę mogła krzyczeć jak będzie broić:-p

Paulina
ja biorę 'Microgynon 21' (jakoś tak). A i zapomniałabym jesteś w wieku mojego brata;-)
Happy śpioszek z Denniska;-)
23may mi na katar pomógł Nasivin Soft ( dla dorosłych)
Magda nie wiem jak w UK ale w PL uważa się za termin porodu ten z OM, więc byłabyś dopiero 2 dni po terminie;-)
Vi na szczęście coś ruszył z jedzeniem, może nie jest rewelacyjnie ale trochę zje:happy:
Dominisia my się wybudowaliśmy na uboczu, do najbliższego sąsiada mam z 200m i prawie co noc zostaję sama bo K. na nocki pracuje

Co do kwiatków, czekoladek itp. to my się przestaliśmy w to bawić. Zanim zamieszkaliśmy razem były jakieś drobne prezenciki ale potem zaczęliśmy oszczędzać na dom... Poza tym uważam, że nie upominki świadczą o miłości do drugiej osoby ale to jak się odnosimy do siebie na co dzień... a znam małżeństwo gdzie facet kupuje żonie kwiatki przy każdej okazji a jak się napije to wyzywa ją od najgorszych i bije:no:

Hej.
Jestem w szpitalu. Pierwszy skurcz byl po 2 ale sie nim nie przejelam zbytnio. Kolejne po 3 co 11min pozniej co 10 a pozniej co 5min. O 6 jak dzw do szpitala to jakas chyba wyrwana ze snu byla bo kazala sie wykapac wziasc paracetamol i zadawala glupie pytania, kuzynka T dzwonila to jej spytala po co takie pytania zadaje. Na porodowce na polozna tyle czekalam ze masakra.. W koncu jakas sie zjawila a ja sie wilam z bolami po scianie do tego remont tam jest. Zbadala mnie i mam 2cm rozwarcia przy badaniu krew poszla. Mowila ze moge jechac sobie do domu wykapac sie i odpoczac.. Z takimi skurczami nigdzie nie jade bo pozniej sie okaze ze korki albo cos. Dala mi jakies 2 tabsy i zaprowadzili na oddzial przed porodowy kolejny raz.. Ehh
Ale juz cos sie dzieje i mam nadzieje Ze mnie nie odesla do domu.. Tak mnie zbadala ze teraz boli mnie tam.. I prawdopodobnie mala przyblokowala i nie ida wody dlatego bo czopu nie ma juz tam. Jestem jedyna na tym oddziale co ma skurcze i pojekuje. Piszac posta mialam 3.
Poki dam rade to bede pisac. Bole krsyzowe mam ktore pozniej przechodza na brzuch i strasznie kluje w kroczu..

MADZIA SZYBKIEGO I JAK NAJMNIEJ BOLESNEGO!!!!!!!!!

Vi mojemu tacie :)
Asik ja bym sie bala w nocy zostac sama. Jak mieszkalismy z A. w wakacje na dzialce u mnie i on wychodzil o 4 do pracy to zamykalam okno i otwieralam dopiero kolo 7 jak zycie na wsi sie zaczynalo. Nie wazne ze nie mialam czym oddychac okna nie otwarlam.

Vi spotkamy się spotkamy . Mam jechać z mama na klify ..mohery ? :-D:-D:-D może to gdzieś w twojej okolicy ?? z 23may się od czasu do czasu spotykam;P

Magda juuupia . Szyyyybkiego porodu .. i nie daj się wyrzucić do domu:shocked2: jestes po terminie , skurcze, rozwarcie ...jak sie nie ruszy to oxy i niech ta malutka juz wyjdzie

edit . aH przeczytałam Magdy post i zapomniałam co miałam pisać . mój ''teść'' też wielkie oczy robi że P pracuje , a ja siedzie w domu i nic nie robie , i jeszcze ja biorę od P pieniądze i kupuje sobie ciuchy , zamiast pampersów i mleka dla dziecka... no ale on siedzi na *** przed tv , wiec syn powinien brac przykład z ojca , żona zarabia a on przed TV z piwem , jak nie z tanim winem. wiecznie ktoś na niego zarabia , jak nie żona , to P jak tam mieszkał , pisałam kiedys nawet jak do mnie się wprowadził to były sytuacje że zanosił wypłate tam , bo inaczej ojciec by sie obraził - a przeciez to ojciec '' trzeba POMÓC jak chce całą wypłate to raz w miesiacu mu dam, bo nie wypada odmówić '' a potem mówia ze ja biore dziecka pieniądze na moje wydatki , kiedy to oni biora i przepijaja .. Ah szkoda gadać na ich temat ..

Ostatnia edycja:
MAGDA &&&& za Ciebie i mała ;*

Gniecha, heej ja Cię nie kojarze z tego forum ;]

pogoda dzis nie najgorsza.. kupiala sobie parasol bo myslalam ze bedzie padac a tu dupa ;p

Mały w południe uciął sobie drzemkę, włączyłam tv i też zasnęłam... a jak się obudziłam nie mogłam wstać z łóżka:no: w kościach łamie, gorączka 38,5st, gardło i głowa boli... K. na razie zajmuje się dzieciakami ale do pracy niedługo jedzie:-(

Magda szybkiego i jak najmniej bolesnego;-)

reklama
Gniecha ja tez nie kojarze.
23may cieplutko sie zrobilo :)
wampi no wlasnie dawno cie tu nie bylo :) pokazuj sie czesciej

Ja dzis na solarium bylam. Wysmarzylam tylek po poltorej roku wkoncu ;)

Do góry