reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Kuba złapał katar i kaszelek go męczy, robię mu inhalacje jak nie pomoże to lekarz. Piękna pogoda u nas a ja w domu siedze. mam ochotę na jakieś dobre jedzonko :-D
magda dawaj już no ;D

reklama
Wczoraj minal termin z okresu takze u nich dopiero za 2tyg..;/ ide w pon do lekarza jak dotrwam i jak dalej nic sie nie bedzie dzialo to nasciemniam konkretnie i tyle;-)

Kurde u nas pogoda zwariowana dzis.. Raz slonce zaraz deszcz i znowu slonce, ale mega wieje.. Ale i tak trzeba isc na spacerek.. Teraz to chodze jak nakrecona z nadzieja ze cos sie ruszy.. Plecy mnie juz tak bola ze dzis mowie do T ze ma mi cos wymyslic zebym moglam sobie brzuch podwiesic hehehe.;-)

Majusiek dzis spokojna tylko sie lekko przeciaga;-)
I zaczely ostatnio mnie bardzo bolec cycole.. Matko dotknac sie ich nie da..

A tak w ogole to Renata nam gdzies zaginela konkretnie;-)

aa o kwiatkach tez moge pomarzyc, A. jak cos to kupuje mi czekoladki a nie kwiatki:angry:
I bardzo dobrze ... szczuplutka jesteś to się przyda troszkę kalorii ;))

Renata się zawieruszyła , wróci ;P

Ja tak na szybko , weszłam wcześniej i mi posta skasowało ;((
Dziś byłam 3razy na spacerze ale powiedziałam dość wnoszenia wózka na 4-te piętro , złożyłam i wrzuciłam do samochodu - jakieś wyjście nie ? . Zrobiłam Natalii zdj do dowodu , było ciężko ale fotografka dała radę . Natalia już samoobsługa - sama butle trzyma i je oczywiście jak jej się chce. :) mh co jeszcze .. Antykoncepcja , stosuję najlepszą ---> BRAK przytulanek . P pracuje od rana do wieczora , dziś jest wcześniej ale Natka pewnie zaraz będzie spać bo wymęczona , zresztą tak jak ja . Pogoda świetna mnie to już za gorąco :-D

Ok , oczy mnie bola uciekam ..

Aha Magda ja bym szła kłamać , że skurcze sa jakies czy co ..

Edit. No i Natii wykąpana , i śpi ;)) A mi się chce frytek i chyba będę musiała iść po fryturę :?? a juz nie chce mi się poo tych schodach wchodzić , bo zejść to jeszcze spoko,

Ostatnia edycja:
taaa ja chudziutka.. To Ty Milena przy mnie to szkielet ;p
frytkiii jaaaa tez chce!

my cały dzien na dworze, teraz dopiero zaciaglam Julke do domu ;]
jutro ma byc juz brzydko ;/

23may Ta już wszystko co zjem idzie w brzuszek . i waga rośnie . Mam powoli brzuch jak w 5msc ciązy ;PP I cicho , będzie ciepło .

reklama
ja przynajmniej mam o tyle dobrą sytuację u mamy, że mogę wyjść nie uczesana, nie pomalowana, w rozciągniętym swetrze i kapciach i i tak nikt mnie nie zobaczy, bo najbliższy sąsiad jest 500 m ode mnie. mogę sobie zostawić przed domem śpiącą Małą i wiem, że ani samochód Jej nie obudzi, bo do drogi mam kolejne 500 m, ani nikt się nie będzie drzeć. :-p

Do góry