Dominisia123
mama Wici <3
a nie możesz powiedzieć, żeby Ci wywołali.? tam gdzie moja mama rodziła od 37go. tygodnia jak jest wszystko ok i rozwinięte dziecko jak prosisz to Ci wywołują..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dominisia pan tato Wiki nie doklada sie do utrzymania corki??? wiesz co to są alimenty??? Dzicko tez jego jest i powinien sie ciut zainteresowac czy masz kase ie tyle dla siebie co dla dziecka. a jak sie miga to kolejni są jego rodzice.
Ja bym skrupułów nie miala. z jakiej racji tylko twoja mama ma wam pomagac.?
a co do zachowania dziadka malej. Nie odwiedzialnbym ich za zadnde skarby po takich akcjach. W d.... bym miala czy ja u niego, czy u siebie. dziec jej moj i robić moge z nim co chce. guano go powinno obchodzić jak karmiona. A mieso, przezuc i wypluć to jemu malzonka moze. jak lubi takie przemielone. a co do zmiany chlopaka... zostaw gada.. niech sie obudzi.. moze mozg mu zacznie spelniac swoją role. To ze ma szurnietych rodziców nie zwalnia go z samodzielnego myslenia i odezwania sie jak ktoś ruga jego dziewczyne, matke jego dziecka. chyba ze z niego taka c.ipa wolowa..