reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a nie możesz powiedzieć, żeby Ci wywołali.? tam gdzie moja mama rodziła od 37go. tygodnia jak jest wszystko ok i rozwinięte dziecko jak prosisz to Ci wywołują..

reklama
ah pamietam Herbata matylda tak ?:)
a powiedz mi Wy jestescie nadal w Danii ?? czy w pl już ... bo nawet nie wiem ... sami tam mieszkacie ?
i czy znalazłaś ta prace bo pamiętam że szukałaś kiedyś ale później i Ty i ja przestałąm pisac na MM ... i nawet nie wiem :/

Magda chyba 2w1 bo widziałam ją na forum dzisiaj :-)

u mnie pixdzi nawet nie ma co pisac .. jeszcze się kurujemy :/

Heja.

Mnie nadal ucho boli. mam nadzieje ze dziś do lekarza sie dostane, bo zwariowac mozna w nocy.Do tego ząb.tzn korzen.. zeba dawno niema. Ale wizyta na 3.04 i trza czekac..miejsc wolnych wczesniej brak.

nadal mroz u nas. choci wczoraj fajnie sloneczko wyszlo.. ale zanim wytopi to to biale ochydztwo to mnie coś trafi.
Ja juz bym z milą chęcią kwiatki w ogrodku sadzila.

Heeeloł laski ;)
23may powodzenia ..pójdzie szyvbciej niż ci się wydaję ..
Magda Dawaj nam znać ;-);-);-) powodzenia , powodzenia ... powodzenia

Vi Nasza Herbata na bank nie jest z PL bo by nie wyszła po kilku godzinach ze szpitala po porodzie . Ale chyba też nie jest z Danii :-D W sumie to ja też nic nie wiem na temat Herbaty , chyba nam się nie przedstawiła dokładnie.

Vi tak, Matylda. mieszkamy w Danii ciagle i raczej do Polski nie wrocimy. mam tu tesciow 100 km stad, wiec m. tymbardziej nie zamierza wracac...
pracy nie znalazlam bo zaszlam w ciaze jak starsza miala 8 miesiecy wiec za bardzo nie mialam jak...
zdrowia dla was. u nas tez tak pizdzi ze nie wiem kiedy wyjde z obiema na spacer
Milena przestawialam sie jak zaczynalam to pisac, ale to bylo baaaardzo dawno temu, jakos na poczatku pierwszej mojej ciazy. mieszkam w Danii, czemu myslisz ze nie? :-p

Herbata Nie wiem czemu mi się tak jakoś skojarzyło że ty z Norwegi nadajesz .. za dużo osób na forum może i mi się pomieszało coś :-D:-D Jak jesteś uprzejma to się przedstaw raz jeszcze , bo są tu nowe mamy i każdy chce coś o ''starszych'' mamuśkach wiedzieć .

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Herbata-imię fajne :) ja mieszkam w uk i też nie mam zamiaru wracać, mam tu teściów i dwie siostry mojego S. Wszyscy mieszkamy w tym samym miasteczku
Magda-powodzenia, żeby wszystko poszło po twojej myśli

Herbata GRATULACJE!!!

Ewi
biedny Mareczek...

Ja tak z Doskoku Dominika ma od piątku ospę w niedziele chrzciny C będzie chrzestnym no i wielkie szykowanie więc tylko tak zajrzałam co i jak:)

Dominisia pan tato Wiki nie doklada sie do utrzymania corki??? wiesz co to są alimenty??? Dzicko tez jego jest i powinien sie ciut zainteresowac czy masz kase ie tyle dla siebie co dla dziecka. a jak sie miga to kolejni są jego rodzice.
Ja bym skrupułów nie miala. z jakiej racji tylko twoja mama ma wam pomagac.?

a co do zachowania dziadka malej. Nie odwiedzialnbym ich za zadnde skarby po takich akcjach. W d.... bym miala czy ja u niego, czy u siebie. dziec jej moj i robić moge z nim co chce. guano go powinno obchodzić jak karmiona. A mieso, przezuc i wypluć to jemu malzonka moze. jak lubi takie przemielone. a co do zmiany chlopaka... zostaw gada.. niech sie obudzi.. moze mozg mu zacznie spelniac swoją role. To ze ma szurnietych rodziców nie zwalnia go z samodzielnego myslenia i odezwania sie jak ktoś ruga jego dziewczyne, matke jego dziecka. chyba ze z niego taka c.ipa wolowa..

on nie ma 18 lat, uczy się, więc od niego alimentów nie dostanę, a jego rodzice nie pracują, więc sąd im może 100 zł zasądzi, zwłaszcza, że mają 5 dzieci.

K. ojciec bił ( o ile dalej nie bije ) więc nie ma opcji, zeby on się odezwał.

Mam straszne zamieszanie w domu, moja mama wymyśliła sobie remont.

reklama
Herbata no to fajnie , moja znajoma do Danii wyjechała z pół roku temu :-)
ile Wy tam mieszkacie już ? długo ? a język jest łatwy ? moja kumpela mówi że taki dziwny trchę ale jest krótko to jeszcze nic nie kuma :-p
to fajnie że macie tesców blisko siebie :-) pomaga Ci teściowa???
kasia zdrówka dla Domki , oby jej nie swędziało bardzo ...
Dominika ja uwielbiam remonty :-D

Ostatnia edycja:
Do góry