reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ,... do Ciebie co miałam napisac napisałam ostatnio .., i zapewne to przeczytałaś :-)
mozesz cofnąć kilka stron wstecz.... i temat zakończyłam bo kazdy ma swoje tam na temat przeliczania , ale to nie znaczy że nie mogę swojego zdania powiedzieć
pqaulina nie nakręcaj jej bo to w ciązy nie wskazane żeby się dziewczyna denerowowała
milena dobrze że się nie obraziłaś że napisałam ze jesteś kumata :-p bo wodze że dziewczyny mają tu stan nerwowy strasznie....
i mam takie samo zdanie jak Ty ... nie wyobrażam sobie mieszkac za granicą i wszystkiego przeliczać , gdzie właśnie za mieszkanie w przelicznieu musze płacić prawie 3000 zł... bopewnie mieszkałabym pod mostem czy w kartonie :-p

to że wyrażam swoje zdanie nie znaczy ze chcę komuś doje*bać ... po to jest forum żeby dyskutować sobie :-)

herbata pokaż nam zdjęcia małej :-) jak dałas na imę bo chyba nie pisałaś....

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem wk****na, załamana i w ogóle mam wszystkiego dość... Oliwia ZNÓW chora:wściekła/y::no::wściekła/y: obudziła się z takim bólem gardła, że gadać nie mogła. I jutro znów do lekarza...

Herbata-
gratuluje i również czekam na fotkę małej
Milena zdrówka dla Natki, oby na katarze się skończyło
Happy Oliwia jak miała roczek nosiła rozmiar 20/21.
Magda mi czop nie wypadł ani w pierwszej ani drugiej ciąży ale tak jak piszą dziewczyny nie ma reguły po jakim czasie się urodzi
Dominisia nie martw się, wszystko się jakoś ułoży. Musisz być silna dla córki a K. się nie przejmuj, jak jest taki głupi i nie chce być z takimi wspaniałymi dziewczynami jak Ty i mała

aaa i wogóle cofnęłam się do mojego posta... przeczyatałam...
no i Magda , Paulina , Milena
nie napisałam nic odnosnie Magdy
napisałam ze niektórzy z PL nie kumają życia za granicą , a Milena mieszkająca w pl tak...
nie pisałam nic o osobie mieszkającej za granicą... żeby mieć gdzies na mysli Magde bo Magda mieszka za granica a nie w pl
dziękuje za uwagę :-p

Vi pisalam, pisalam. mowilas ze Ci sie z Na Wspolnej kojarzy :-p

zdjecia jutro wrzuce, dzis nie mam sil naprawde. z reszta na fb mam jakby ktoras zainteresowana byla

Herbata widzialam mała na fcb, słodka ;)

U nas nudno, zimno.. ciekawe jak bedzie w swieta . W 2 dzien mamy chrzciny.
takie zimno ze nie ma nawet jak okien umyc ..

a co do podtekstów do kogos. to moze lepiej skonczmy juz ten temat z przeliczaniem. Kazdy robi co chce i tyle .

Ostatnia edycja:
w przelicznieu musze płacić prawie 3000 zł... bopewnie mieszkałabym pod mostem czy w kartonie :-p
hahahahaha , szczerze to dosłownie tak samo sobie pomyślałam .. Najbliższy most był by mój ; ))
to że wyrażam swoje zdanie nie znaczy ze chcę komuś doje*bać ... po to jest forum żeby dyskutować sobie :-)

Tak dokładnie , po to jest to forum żeby każdy wyraził swoje zdanie. i nie sądze zeby ktoś tu kogoś obraził.

takie zimno ze nie ma nawet jak okien umyc ..

a co do podtekstów do kogos. to moze lepiej skonczmy juz ten temat z przeliczaniem. Kazdy robi co chce i tyle .
Ja też czaje na dobrą pogodę , bo okna mam takie brudne już że szooook ..

co tu taka cisza dziewczyny?

Magda nadal w 2w1 ?

Julka cos spiaca dzis. spala w dzien 3h i juz prawie zasypia na siedzaca ;/
przymierzamy sie do odpieluchowania , zobaczymy jak nam to pojdzie

reklama

Hej. Ja znowu nocka w szpitalu.. Myslalam ze zaczely odchodzic mi wody bo ciagle mokro miallam no i mnie zostawili ze wzgledu na to ze mam skurcze.. Ale procz tych twardnien brzucha tzn skurczy dobrze jest ale mimo to kazali zostac.. Babka powiedziala ze jak bede miec skurcze jak pani za parawanem to pojde na porodowke.. A ona juz rodzila bo ja leze aktualnie na poloznictwie..
Oho nastepna zaczyna skurcze.. Mam nadzieje ze szybko ja zabiora..
Zrobili mi kolejne usg bo znowu nie mogli wymacac czy gwiazda glowa do dolu no ale ladnie jest ustawiona i te skurcze to prawdopodnie dlatego ze wciska sie w kanal.. Moj T musial jechac do domu bo tu do 21odwiedziny a mnie spanko muli wiec ide spac poki sasiadka nie ma mocnych skurczy;)
U mnie wyszly na ktg skurcze nawet takie ktorych ja nie czulam.

Aa no i mi wyliczyli ze jestem w 36tyg.. Zglupiec mozna...

Chcialabym miec to juz za soba.. Niunia sobie robi jajca z mamci;)

Do góry