reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi Natalia spi ok 12-13godzin na dobe. ..jak widac dzis wstala wczesnie jak NIGDY, az w szoku jestem...ostatnio zaczela wstawac o 6 a teraz przed 5;( i nie wiem jak ja mam przetrzymac zeby poszla pozzniej spac;(
Znowu mi sie wlaczyla pelna wersja strony na telefonie, ale bynajmniej pisac sie da;) a jutro bedzie internet mam nadzieje.
happy zasnie synek ;) ty sie tak nie stresuj:)
kasiek szybkiego powrotu do zrowia C

reklama
Hej baby :)

Milena gratulacje dla umiejetnosci slownych cory :)

Kasiek zdrowia dla meza.

U nas coraz lepiej. Ł w koncu prace znalazł. i to w zawodzie. Jest szansa ze popracuje tam dłouo. W innym przypadku cos mu chyba zrobie ;)
Chlopcy na szczescie zdrowi. Oskar za tydzien zabieg ma i chcialabym nie przekladac znowu go ze wzgledy na stan zdrowia mlodego.

po za tym tak slicznie wiosennie byo a dziś znowu mroz ;/

kasiek zdrowia dla meża ;)

No mi Julka praktycznie od 2 msc przesypia noce ;]

no była wiosna i dupa ;/ znowu mroznie .. U nas noc ok, Julka pobudke o 6 standardowo zrobila i bajki chciala ;/

hej dziewczyny
Dennisek dziś wstał o 9 czyli norma, za to w nocy wypił 3 butle kaszki po 300ml.
U mnie dziś na obiad pomidorowa z ryżem no i 0 14 do pracy

Witajcie;-)
byla mowa o przesypianych nocach Bartek zaczal przesypiac miesiac temu ale nadal zdarza mu sie wstac w nocy na kilka godzin, no pobudki o 5 moglby chociaz do 6.30 spac
Happy Ty sie ciesz ze Denis tak fajnie Ci spi, Bartek chodzi spac o 22 wstaje o 5:dry:
23may, U nas spokoj z bajkami Bartka nie interesuja, jedynie Farnkilina lubi i 2 razy dziennie oglada rano jeden odcinek i wieczorej jeden w sumie 40 min w ciagu dnia
Magda jesli nie bedzie rozwarcia dadza oxy, ja mialam rozwarcie ale podali mi bo czasu nie bylo zeby czekac do 10 cm podali gdy mialam 7, skurcze mocniejsze ale szybciej poszlo
Herbata, fajne imie;-)nie znam zadnej Matyldy co oczywiscie dla mnei plusem dla tego imienia:-p
Malenstwo gratuluje zareczyn, mam nadzieje ze u was w koncu jest lepiej

hej Herbata :-) Już końcówka.. uuu zleciało :-) dajesz radę z brzuchem? jaki wózek w końcu zdecydowałaś kupić??
a mi się Matylda nie podoba , chyba była jedna co miała epizod w Na wspólnej..
Pauluna , Magda za niemowlęta jest stała opłata (opłata lotniskowa więc dziecko za free leci jakby nie było), w tym roku wyższa niż do tej pory .. u nas była po 20 e teraz jest za 30 e :/
a dziecko nie ejst tak jak magda pisze przypięte jednym pasem z matką , siedzi na kolanach ale ma swój pas dopinany do pasa matki....
latałam wieloma liniami i zawsze jest oplata lotniskowa , teraz sprawdziłam ten eurolot,(23may) nie wyczytałam nic konkretnego.. ale zdazyłam zauwazyć że jest bardzo ograniczony i nie ma za duzo wyboru w lataniu.. nawrt do Irlandii nie dolatuje :-p wiec mało kto zapewne korzysta z tych linii ;-) Bo po co mam lecieć z Wrocka tylko do Wawy albo Gdańska.. i nigdzie indziej :-p masakra jakaś ten eurlolot :D
jeszcze tak ograniczonych połączeń to nie widziałam .... nie dziwię się że nawet nie wiedziałam o takich liniach :-p heh
Milena mi Viki to już dokładnie nie pamiętam , wstawała gdzieś po nocce o 6 na cyca a później o 10 , a Emka wstawała o 7 na cyca(zasypiała o 21) i spała dalej do 12 po południu
kasiek zdrówka dla C ;-)

kasiek zdrowka dla C. powodzenia u chirurga i dobrze ze w sumie tylko tak to sie skonczylo...

Vi kupilam podwojny Kees Tandem Deluxe. daje rade, tylko ze mala uparciucha ulozona poprzecznie wiec nie wiem jak to wszystko potoczy

anula dzieki, ja tez zadnej nie znam :-)

Ostatnia edycja:
Vi o to mi chodzilo z tym pasem.. dziecko i tak masz na kolanach.. oplata lotniskowa jest, czyli jakby nie patrzec i tak sie placi za dziecko i tak..
Malenstwo, Anula dzieki za info:D
Herbata ooo to ty juz w kazdej chwili mozesz urodzic;) zreszta ja tez..;/

Mnie od kilku dni pobolewa podbrzusze i krzyz.. mała tak mi daje czadu ze jestem juz okropnie zmeczona.. bardzo uciska mi na pecherz..;/;/ do tego znowu brzuch mi tak twardnieje czesto jak wtedy.. czekam kiedy mnie wezmie calkiem.. T codziennie chce jezdzic do szpitala.. ja powodu nie widze zeby jechac bo i tak mnie odesla.. jutro mam spotkanie z polozna i poki nie zrobi mi KTG to stamtad nie wyjde;) aaa noo i mam tak duzo sluzu ze mam wrazenie jakbym sobie nasikała na wkładke..
Czekam na T jak wroci z pracy i pomoze mi pokoj posprzatac, bo ja posprzatalam kuchnie, salon i mam juz dosc na dzis..;/

reklama
Jaki tu spokoj nananana ;D
nic się nie dzieje ;]

Vi no my akurat leciałysmy z Krk do Gdańska.. Julka nie dałaby rady jechac tyle czasu ;) a że ma ograniczone połączenia no to cóż. ważne że ma w miare normalne ceny w porównaniu do innych lini ;)

Do góry