reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A u mnie w piekarniku właśnie pieczę się placek z wisniami i kruszanka :)
Dennis jeszcze nie spi... placze i krzyczy na przemian :/

reklama
happy Ty się ciesz ze wstaje Ci o 7. Moja Julka chodzi spac po 22 a wstaje o 6 ;]

no i sie nie wyspalam, bo Julka oczywiscie spala z nami bo ona musi z tata i koniec :-):-);]

23may- Dennis zaczął tak wcześnie wstawać odcięty wróciłam do pracy a do tego budzi się w nocy z płaczem albo marudzi przez sen...
Julka kocha tatusia :)

Hejo :) naprawilam Bb w telefonie. Neta nie mam ;( ale przelew zrobiony takze w poniedzialek powinien byc.

Happy moja Natalia ostatnio wstaje o 6 rano. Tyle ze chodzi spac gora o 20:30 ...do21 nie wytrzyma. I tez zaczela wstawac o 3 w nocy i sobie gada, na szczescie nie musze wstawac ddo niej bo jest grzeczna. ..

23may No kocha julka tatusia

a i dziekuje za zyczenia na dzien kobiet. Wzajemnie

Witajcie
U nas nocka z 2 pobudkami więc nie najgorsza :)
K. dzisiaj ma wolne więc jedziemy na jakieś zakupy:D

23may
Julka wykorzystuje czas w 100% który może spędzić z tatusiem.
Happymum pewnie te kiepskie nocki to reakcja na Twój powrót do pracy, z czasem mały się przyzwyczai i wszystko wróci do normy
Milenaa jak Natalia obudzi się w nocy i sobie pogada to sama zaśnie czy musisz ją pobujać/dać cyca?

Asik Niutka wstaje na cycka w nocy. Ale od kilku dni budzi sie ok 3 probuje dac jej cycka ale nie chce. Wiec gasze lampke klade ja do lozeczka. ..pogada sobie z 40 minut i zasypia :)

Paulina byl cczas kiedy wstawala raz, czasem przeesypiala nocke...a teraz wstaje z trzy razy ..moja Natalia wlasnie sie przeciaga po drzemce ;)

reklama
Paulina nie mieszkamy razem bo ja mam jeszcze szkole itp ;/
kurteczka fajna ;]

Julka własnie wstała ponad 3h spala.. wiec pewnie wieczorem spac nie bedzie chciala isc ;/
Zauwazylam ostatnio ze ciagle bajki u nas leca w TV, nie mozna przełaczyc bo jest płacz albo wyłaczanie całkiem telewizora ;/ Julka myśli że tylko ona może ogladac ;/

Do góry