reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina12 asik24-pewnie macie rację ale spędzam z nim tyle czasu ile mogę... chyba mały musi się poprostu przyzwyczaić ze chodzę do pracy
Paulin12-śliczna kurtka ją też szukam dla małego kurtki na wiosnę(za skóry) i adidasow.

My już po obiadku, wczoraj uciekłem placek więc jeszcze trochę i kawka i deserek :)

reklama
Happy teskni synek :)

Ale dzis nudny dzien, na forum weekendowo ;) nie ma co robic. P nauczyl natke mowic DADA i zasowolony ;)

No nudno tu nudno ;/

Milena to P. napewno zadowolony że Natalka nie woła tylko Mama i Baba ;D

ale zlecial dzien ..

Nowe slowo?...to mamrotanie :) Natalia tylka BABA...potrafi caly dzien baba wykrzykiwac. A babcia taaaka zadowolona ;)

Ile wasze ddzieciaki spaly na dobe jak mialy ok 6miesiecy

Julka chodzila spaco 19 i spala do 6 zazwyczaj bez pobudek. pozniej o 9 na godzine sie kladla i kolo 13 jeszcze raz ;]

23may to szybko Jula zaczela przesypiac ci nocki.. Moja Nikola ma prawie 5 miesiecy a i tak sie dwa razy budzi...
Milena dumny tatus :))

Hej dziewczyny zaniedbałam Was ale mam kalekę w domu;/ W środę o 21 mąż przy pracy wpadł do kanału samochodowego ze 2 m w dół... Przyjechał dopiero o północy bo musiał skończyć przesiąkło normalnie przez dwie pary spodni;/ Zabrałam go na pogotowie noga do szycia na szczęście nie złamana strasznie zbita i stan zapalny się wdał dzisiaj zaczyna lekko próbować zginać ale wiekszość robię za niego przez 2 dni musiałam mu nogę przenosić bo nie było mowy o jakimkolwiek podnoszeniu jutro do chirurga

Milena mój mały zasypał o 20 ok 4 pobudka na kaszę i wstawał ok9

Kasiek-zdrowia dla męża

Ją musze na szybko ogarnąć i bo byliśmy u siostry S. I dopiero niedawno wróciliśmy mały właśnie zasnął jutro do pracy idziemy na popoludniu.... zobaczymy jak synek zaśnięcie bez mamy w domu

Ostatnia edycja:
reklama
hej
poczytalam co naskrobałyście ale jakoś weny brak na pisanie

co do spania to Oliwia chodziła ok.22 a budziła się ok 6 ( całe nocki zaczęęła przesypiać jak miała 2mc), w dzień miała 2-3 drzemki. Z Damianem podobnie bo miał 1,5mc jak zaczął przesypiać nocki, spać chodzi o 21 a wstaje o 8-9. Za to w dzień z drzemkami bywa różnie

Kasiek zdrówka dla mężula

Do góry