reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny. My juz w domy, na ostatkach bylo do d.... jeden plus ze sie wyspalam. Dzis bylam zamowic ciasta w cukierni Steskal bo maja pyszne. Wszyscy goscie zaproszeni i z 50 zrobilo sie chyba 38.
Co do imion moj A. to Artur.

Happy ja mojemu synowi chcialam dac na imie Sebastian. No ale jest cora :)
Femme mnie @ tez dzis z rana zaatakowala.
Ewi ja mam sale wynajeta. Nie zmieszcze nigdzie 38 osob

Idę sobie kawusie zrobic. Głowa mi pęka...

hej dziewczyny
ja dopiero dzisiaj bo wczoraj miałam takiego kaca giganta, że szkoda gadać. K. zawitał do domu równo z pierwszymi gośćmi, więc nie było tak źle. A impreza udała się zajebiście

u nas nocka z jedną pobudką bo mały załapał katar i zatkany nosek miał

mój ma na imię Krystian a mówię na niego Krychol :)

Ewi44 dzięki. Wiem, że to nie wina K ale gadał z szefem i miał mieć wolne a tu tel. i jedzie. A mógł się wykręcić i powiedzieć np, że już coś wypił
Renata filmik przerażający. Jak można robić taką krzywdę dziecku... a tą babę to tak bym rypła w ten głupi łeb, że zabiłabym chyba
Happy narobiłaś mi smaka na bigosik :) jutro zrobię. Powodzenia przy załatwianiu żłobka
Femme zdrówka dla Ciebie i mężula

żłobek wprawiają od września bo naradzie funduszy nie ma ale napisaliśmy się na spotkania mam z dziećmi poniedziałki 13:15-14:45
piątki 9:30- 11-30, dziś byliśmy tylko 45 min. ale mały byl super grzeczny i bardzo mu się podobało:)

IMG_0180.jpgzababw w żłobku :)

ugh napisałam i mi skasowało, wylogowało mnie podczas pisania i się straciło.
COś o tym wiem :-D:-D Kochana czekam na jakieś zdjęcie ;))
żłobek wprawiają od września bo naradzie funduszy nie ma ale napisaliśmy się na spotkania mam z dziećmi poniedziałki 13:15-14:45
piątki 9:30- 11-30, dziś byliśmy tylko 45 min. ale mały byl super grzeczny i bardzo mu się podobało:)
Super że małemu sie podoba.. ja tam Natalii nigdzie do żłobków dawać nie będę , dopiero do p-la .
śliczny ten twój synek ..

Milena ja w sumie nie chciałam go dawać ale świadoma jestem tego że niedługo wracam do pracy i będzie musiał sie obyć beze mnie przez 9h dlatego teraz chodze z nim na te zajęcie, teraz za mną nie płacze ale kto wie co będzie za miesiąć

reklama
Do góry