reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik-Ja do sierpnia mam z kim zostawić małego a później coś wymyśle albo zrezygnuje. wiadomo fajnie iść do pracy bo jest kontakt z ludźmi ale z drogiej strony, to dodatkowy obowiązek, mam nadzieję że uda mi się pogodzić pracę z opieką nad dwójka dzieci i obowiązkami domowymi

reklama
Happy super że małemu się podobało:) Przystojniaczek:)

Renata no to gratulacje:)

Femme uwielbiam te bajki oglądać aż moje dzieciństwo mi się przypomina:) Tata z wypożyczalni na weekend pożyczał:p

Moja od wczoraj gorączka najpierw lekka dzisiaj 39;/ Miałam nie iść do lekarki ale nie chciała spadać co się okazało za małą dawkę dawałam ona musi 8,5 ibufenu... I co się okazało ANGINA;/ Ale to moje dziecko jest skąd mam wiedzieć jak ona twierdzi że gardło jej nie boli....
Na razie dogorewa ale nie mogę jeszcze jej dać koło 21 dopiero a już jej zimno. Dobrze że ferie ma to się wyleczy porządnie

kasiek-zdrówka dla córci trzymam &&&&&& żeby szybko wyzdrowiała:tak:

edit...

moje dziecko już śpi :) a wasze?
ja oglądam serial który oglądałam mając jakieś 12 lat :p

Ostatnia edycja:
KASIEK-zdrówka dla córci
HAPPY- moje szkraby popadały przed 21.

robiłam zdjęcia ciuchów po Damianie bo chcę wystawić na allegro. Ciekawa jestem czy uda mi się je sprzedać...

mykam spać, dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Hello :-) U mnie nocka ok , Natalia wstała na cycolka o 3 , potem o 6 i jeszcze poszła spać do 7;30:tak::tak:

Kasiek Duzo , duzo , dużo Zdróweczka dla Domki !!
Asik Ja też idę coś przekąsić :-D:-D:-D SMACZNEGO ;))

Jejciu śnił mi się dziś ząbek Natalii :-D:-D:-D Mógł by jej już wyjść bo taaaaka złośnica się zrobiła , że można by ją cały dzień na rękach nosić ..
Spadam na śniadanko .. A wy wstawaaaać ... :-)

happymum sliczny Dennis :-) a od dawna do zlobka chodzi?

23may bedzie druga dziewczynka i nie, nie planowalam :-p

renatat ciesze sie ze dostalas dofinansowanie, jednak czasem moze sie czlowiek mile zaskoczyc...

a u nas noc tez do tylka ze tak powiem, bo mala ma reakcje poszczepienna...ehhhhhhhhhhh :confused2:

ja sie witam ;)

Herbata i imię wybrane juz? ;)

Kasiek duuuzo zdrówka dla małej ;)

dobrze ze moja mała ma juz zeby za soba heheh ;)0
Mi przyszło dziś wezwanie do szczepienia:szok: pierw myslalam ze sie musieli machnac bo mała juz po wszystkich szczepionkach a tu o mnie im chodzi....

dziewczyny zapuscilo nam sie foruum cos ;/

Ostatnia edycja:
reklama
No coś Cichooo Laskiii :-):-):-)

23may suwaczek odliczający do wakacji . A ja je mam co dzień :-):-) Ciesz się że macie ząbki ; ))

Do góry