reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy fajnie ze malemu sie podobało.

Ewi tez tak czesto komp mi psikusa robi. nie powiem zebym jakos specjalnie szczesliwa wtedy byla.

A mi udalo sie dostac dofinansowanie na wyjazd Filipa do Torunia.
dziś dzwonilam w sprawie szczegołów.I pani mnie uswiadomila ze nie dostalam tyle ile mi bylo trzeba czyli na sam wyjazd.. ale 5 x tyle.
no zuchwe mialam przy ziemi.
ale ciesze sie bardzo bo moge oplacic dla F prywatne zajecia z SI.

reklama
RENATA A to super wiesci. Fajnie.

MILENA Oj zdjecie bedzie ale teraz S okupuje kommpa bo praxuje na wordzie ale jutro moze juzz cos wstawie.

HAPPY Dobrze ze malemu sie podobalo w zlobku. Oby tak dalej.

Bartek wlasnie wybudza sie z popoludniowej drsemki. Markowi zachcialo siwe obwarzanek to zrobipam troche.

I kolejny dzień minął ten czas leci masakra ... Dzisiaj z Niną sobie Piękną i Bestię obejrzałyśmy piękna bajka a teraz ściągnęłam i włączyłam kopciuszka ;-) ale to jest stara bajka :-D :-p

HAPPYMUM - słodki maluch ale okropnie w tym przedszkolu ściany jak w kiblu jakimś szpitalnym :-p :-p albo tak ujęte ;-)
Fajnie że mały ma możliwość chodzić do takiego żłobka na pewno jakaś atrakcja :-)

EWI - no właśnie pokaż no nam maluszka :-)

femme-ttylko jedną ścianą taka jest, ijest tam super ładnie ale jest bardzo czysto a to dla mnie najważniejsze, zabawek dużo, no i opiekunowie z dziecmimaluja itp. jest też płac zabaw. a czenie jest super ładnie w końcu za darmo to pewnie funduszy za dużo nie mają

HAPPY- ładny kawaler Ci rośnie :)
RENATA- to super, że udało Ci się załatwić dodatkowe fundusze

mi nie opłaca się iść do pracy i dawać małego do żłobka bo po 1 najbliższy żłobek jest ok 30 km a po 2 zarabiałabym najniższą krajową. I po przeliczeniu zysków i strat wychodzi, że zostałoby na przysłowiowe waciki. Ale chcę małego dać do p-la od 3-go r.ż. i wtedy ruszę tyłek do pracy

asik-ja daje go do żłobka bo boję się że jak będzie tylko że mną to zrobi się taki mamisynek.... i nie będę mogła mu z oczu na chwilę zniknąć bo będzie płacz

reklama
HAPPY- rozumiem Cię. Szczerze mówiąc poszłabym do pracy, choćby na 1/2 etatu ale jak już pisałam żłobek odpada a tak nie mam z kim go zostawić.

Do góry