reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Pepitkaa rozumiem że się denerwujesz, bo też miałam problem kiedy załatwialiśmy chrzest, najpierw chodziliśmy trzy razy żeby zastać księdza bo albo go nie było ale przyjmował krótko a zawsze pełno ludzi, a kiedy nas już przyjął odmówił nam chrztu bo my chcieliśmy w sobotę ze względu na gości ale jego reguły nie pozwalały mu zrobić wyjątku bo chrzci tylko w 2 i 4 niedziele miesiąca, jak to powiedział na kasie i opini ludzi mu nie zależy i stwierdził że dziecko powinno uczestniczyć we mszy a nie tylko przyjąć sam sakrament, musieliśmy więc małego chrzcić w parafii mojego narzeczonego ale tam już na szczescie problemu nie było ksiądz się zgodził od razu jeszcze kilka dni po tym jak byliśmy u niego zadzwonił do nas i powiedział że zrobi małemu osobną msze o której nam godzinie pasuje taka tylko dla rodziny krótka żeby dzidzi nie musiało długo w kościele wytrwać;) życzę Wam powodzenia
:biggrin2:
23may super że z małą lepiej. zdrówka!
Mamawarszawa super że dołaczyłas im więcej mamusi tym weselej, witaj. Wstaw zdjecia dzieciaczka

malenstwo20 moj maluszek do 4 miesiąca nie robił kupek codziennie różnie bywało dawałam czopek(Viburcol drogie ale najlepsze) tylko wtedy gdy widziałam,że się męczy i płakał bo go bolał brzuszek mały się nie przyzwyczaił do nich, po 4 miesiącu robi już kupki regularnie codziennie czasem nawet dwie lub trzy w ciągu dnia:-)możesz również sprobować herbatki ułatwiającej trawienie gdyby dzidzi było niespokojne i dłużej kupki nie robiło...

kasiek88kasiek dużo zdrówka;)

EWI44 słodziak z małego;-)

Byłam dziś w urzędzie załatwić kilka spraw i się wkurzyłam:wściekła/y:odsyłali mnie od pokoju do pokoju. na szczęście na końcu trafiłam na porządną babkę i dzięki niej cokolwiek załatwiłam.

Mam pytanie... czy któraś z mamuś wie coś na temat wstrzymanych operacji w IMiD w Warszawie???
Interesuje mnie to bo 01/07/2013 moja Oliwia ma mieć tam operację i tak się zastanawiam czy dojdzie do skutku?

Happymum20 na pewno Dennis szybko wyzdrowieje:)
Papitkaa przykro mi, że nic nie załatwiliście z chrztem. My mieliśmy problemy jak chcieliśmy ochrzcić córę. I niestety nie dogadaliśmy się z księdzem i jest chrzczona w innej parafii. Teraz było ok bo już inny ksiądz jest
MamaWarszawa Witaj:)
23may super, że córcia już się lepiej czuje
Kasiek88kasiek zdrówka życzę
Ewi44 śliczne dzieciaczki:)

Ostatnia edycja:
Asik to super ze maly się już czołga. Gratuluje, teraz będzieszmiala oczy dookolna glowy :-)

Papitka mam nadzieje ze jednak chrzciny dojda do skutku. 3mam kciuki!

Kasiek zdrowia dla Ciebie!

Maleństwo przy cycku to dziecko może raz i na 6 dni. Jeśli brzuszeknie jest twardy to nie przejmuj się.

Ewi maly sliczny. Już zapomniałam ze dzieci mogą być takiemale ;-)

Raju Kuba w końcu zasnął. Przewrócił choinkę :szok::-D haha ale śmiechu było bo nie wiedział co sie dzieje i miał taką minkę jakby chciał przeprosić.

reklama
Hello dziewczyny. Witam sie w nowym roku, dawno mnie tu nie bylo, z racji tego ze troche zagoniona bylam, raz u tesciow raz w domu... Moj dzis wyjechal, troche sie poplakalam przy tym jak zegnal sie z Nikolą, to chyba jest najgorsze. W sylwestra wybralismy sie na dyskoteke, moi rodzice zostali z mala. Na poczatku mialam wyrzuty sumienia ze ja zostawiam, ale na drugi dzien sie cieszylam bo wkoncu sie rozerwalam i troche odpoczelam bo sie wyspalam w Nowy Rok :)

Papitka biedny Kubuś :):):) My chrzciny mielismy miec najpierw 6 stycznia potem w lutym, ale ta druga data chyba tez nie dojdzie do skutku. Wszystko przez wyjazdy mojego, ale chrzest nie zając, nie ucieknie... :-)
Malenstwo sliczny Jaś, sliczna mama ;-) moja niestety na MM wiec nie pomoge
Ewi slodziak
Mamawarszawa witam

Dziewczyny, musze sie czyms pochwalic. Moj coraz czesciej zaczyna gadac o slubie :tak: Tylko tu jest dylemat, czy cywilny czy konkordatowy ?? Zawsze marzylam o sukni krolewny i weselu ale z drugiej strony to kupa kasy bo moj A ma duza rodzine..

Do góry