reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No u Nas dziś już lepiej nawet, mała nie wymiotuje i nawet bawi się już ;D

malenstwo- śliczne zdjęcia
happymum - zdrówka dla Twojego maluszka
papitkaa- trzymam kciuki zeby sie udało załatwić chrzest, całe szczescie że u nas nie bylo problemu z chrztem. Ksiądz odrazu się zgodził, zapytał czy mała zdrowa i wgl porozmawial chwile popytał, strasznie uprzejmy ;)

Milego wieczoru ;)

MamaWarszawa Witam ! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MILENA No przy dzieciach to szybko. Zdjecie wstawie jak na kompa siądę.

HAPPY Zdrowka dla synka.

MALENSTWO Fajny usmieszek ma Jaś.
PAPITKA Szkoda ze nic nie zalatwilas. Nasz ksiadz na szczescie caly dzien praktyczniie jest dostepny. I na szczescie problemow zadnych nie robi.
MAMAWARSZAWA Witaj

Dziś rano Dennis dostał trzecią dawkę antybiotyku, a poprawa jest zaskakująca, co prawda ma stan podgoraczkowy ale zaczął wejść i trochę się bawić

papitka- z tymi chrztami jest różnie javpojde dzisiaj popołudnie jak P wróci z pracy
mamawarszawa-witaj

23may przypominam o edycji postów żeby nie pisać posta pod postem.

MamaWarszawa witaj:)

Ja zdychająca jestem kaszel mnie męczy teściowa poi jakimiś elikisirami:p Dziecię poszło po ponad miesiącu do przedszkola wreszcie

Ja sylwestra przespałam zasnęłam ok 22
A to całkiem tak jak ja :-)

U księdza nic nie załatwiliśmy bo nawet sie nie pokazał nie dość że od 8:30 do 9 tylko przyjmuje to jeszcze nie raczy domofonu odebrać. Nie wiem czy te chrzciny wypalą teraz:wściekła/y:
&&&&&& żyby chrzest wypalił :-)

Czesc Dziewczyny:)! mam 22 lata jestem Mamą 3miesiecznego Igorka , mieszkam w Warszaawie i bardzo chcialabym poznac Młode Mamy z ktorymi moglabym szczerze porozmawiac, poradzic sie ,posmiac, niestety musze przyzanc ze kolzeanki w moim wieku maja troszke inne priorytety, problemy, tematy. Dlatego jak ktoras z Was wyrazila by chec poznania sie to bedzie mi bardzo milo:) pozdrawaiam Cieplo Was i Wasze pociechy :)
Witam . Rozgość się :)

Zdjecie wstawie jak na kompa siądę.
Cierpliwie czekam na tego forumowego kuzynka Natalii :-)

Aaaaa . Maleństwo Jaś Uroczy .. A ty niezła laska :tak:

Czesc Dziewczyny:)! mam 22 lata jestem Mamą 3miesiecznego Igorka , mieszkam w Warszaawie i bardzo chcialabym poznac Młode Mamy z ktorymi moglabym szczerze porozmawiac, poradzic sie ,posmiac, niestety musze przyzanc ze kolzeanki w moim wieku maja troszke inne priorytety, problemy, tematy. Dlatego jak ktoras z Was wyrazila by chec poznania sie to bedzie mi bardzo milo:) pozdrawaiam Cieplo Was i Wasze pociechy :)

witaj w Naszym gronie

dziewczyny powiedzcie mi jak jas w ciagu doby lub dwoch kupki nie ma to dobrze czy zle? musi miec codzien czy jak?

reklama
Do góry