reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam drogie Panie,
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.

Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej

reklama
Oto mój siedmiomiesięczny Kubunio
Zdjęcie0644.jpgZdjęcie0659.jpg

Śliczny ;*

malenstwo20 moj maluszek do 4 miesiąca nie robił kupek codziennie różnie bywało dawałam czopek(Viburcol drogie ale najlepsze) tylko wtedy gdy widziałam,że się męczy i płakał bo go bolał brzuszek mały się nie przyzwyczaił do nich, po 4 miesiącu robi już kupki regularnie codziennie czasem nawet dwie lub trzy w ciągu dnia:-)możesz również sprobować herbatki ułatwiającej trawienie gdyby dzidzi było niespokojne i dłużej kupki nie robiło...

czasem ma twardy napięty brzuszek. wczoraj chyba masazyk mu pomogl bo zrobil kupki dwie ladne

słodziak jaki już duży ;*

Paulinka12- fajnie że zaczynacie myśleć o ślubie
ewi , papitka- śliczne dzieciaczki

u nas trochę lepiej, Dennisio wyzdrowieje z dnia na dzień a ją staram się realizować postanowienia noworoczne...

idę wypić kawę z bita śmietana i wpadnie później

paulina to milo ze chlop pierwszy gada o slubie, a nie odwrotnie. moze na poczatek wezcie cywilny? a pozniej jak bedziecie bardziej przy kasie to koscielny.

papitka slicznego masz synka!

malenstwo u nas pomagal tez rumianek do picia i herbatka koperkowa z hippa

No u Nas już po chorobie, mała lata jak szalona , śmiejemy się że odrabia te dni co była grzeczna ;)

Mamy może rozwiniemy jakiś temat , powiedzcie co robicie na codzień, pracujecie, uczycie sie czy zajmujecie dziećmi? ;))

Pozdrawiam ! :-)

23maj- ha codzień zajmuje się synkiem i Kevinem, niestety opieką nad nim (kevinem) jest dużo trudniejsza niż nad Dennisiem... a pozatym robię wszystko co każda inna kobieta :) sprzątać, gotuje, piore a w wolnych chwilach czytam książki a raczej je pochłaniam

Jeśli chodzi o codzienność to nie mam za wiele czasu całymi dniami z Kubulkiem jak śpi to troszke ogarnąć w koło ugotować mu zupke jak zdążę to cos w tv oglądne i tyle. Mam pytanko macie czasami czas tylko dla siebie z partnerem np jakieś wyjście z przyjaciółmi czy posiedzieć sobie sami?

reklama
Do góry