reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

My sylwestra spędziliśmy w domu z przyjaciółmi:-) Damian spał i nic mu nie przeszkadzało, nawet strzelające petardy.

Ja sylwestra przespałam zasnęłam ok 22 niunio już spał o 20 i żeśmy spali tak do 8 rano. nic go nie obudziło :-D.
Jutro rano idę do księdza o chrzciny sie dowiedzieć a u nas przyjmuje tylko od 8 do 9 bo przecież przemęczony jest ;/

Ostatnia edycja:
Patrzcie co robi moje dziecko o 22;30 :-)
Nałogowiec hahah

Zobacz załącznik 526358

po mamusi??

ja tylko o sobie dziś ;-)
P sie wyprowadził do rodziców ... jego rodzice podobno bardzo mnie nienawidzą za to jaka jestem i jak sie zachowuje .... dziecko mi odbiorą ( przypomne rodzina z problemem alkoholowym ) ....dobrze ze mam mame ktora podtrzymuje mnie na duchu ;-) powiedziala ze oni od małej to milowy krok w bok :-D:-D:-D:-D pogoda ładna mała wstanie i idę na spacerek ...

miłej niedzieli

w POLSCE przyznają prawa matce zawsze chyba ze cos z Nia nie tak wiec sie nie martw. trzymam kciuki

Macie Kilka zdjęć ;)
Tu z kościoła z chrzestnymi. Natalcia oczywiście śpiocha ;-)Zobacz załącznik 525960
A Tutaj taka mini sesyjka w domu ;-)
Zobacz załącznik 525961Zobacz załącznik 525962Zobacz załącznik 525963Zobacz załącznik 525964
śliczne fotki

a to mój robaczek...zdjęcie robione wczoraj:)Zobacz załącznik 526000
śliczny

melduje że wczoraj 21.12.2012 mój P. poprosił mnie o ręke sie a ja przyjełam jego oświadczyny:)
gratuluję

hejka po sylwestrze zmęczona. nie wyspana. ale zabawa bezalkoholowa ( tzn ja nie pilam tylko) ok udana. bylismy kilka dni nawet przed u mojego brata w Gdansku. z B jest ok. mam nadzieje ze bedzie tak dalej zwlasza po interwencji bratowej i braci.

Jas lekko katarek ma i ja tez ale powoli przechodzi.

buziaki milego dnia

a to jas
DSC06817.jpg
i ja w sylwestrowej kreacji
DSC06994.jpg

ktos pisał odnośnie trzymania główki dzieci chyba <Milenka> moj Jaś też już trzyma już sam stara się siadać strasznie do siadu sie pręży. jak mu nie udaje sie lub nie podejde podac rączek do pomocy to w krzyk

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Po pierwsze Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

Zdrowia dla Wszystkich dzieciaczków:)

Milena no i dobrze same sobie lepiej poradzicie a nie trzymać się trutnia:p

My dopiero dzisiaj wróciliśmy od moich rodziców tydzień się byczyłyśmy Sylwester udany z mężem od moich znajomych o 6 rano wróćiliśmy:)

ewi tez myslalam ze moja ma obnizone napiecie, bo strasznie pozno wszystko robila. mam nadzieje ze u Ciebie rehabilitacja nie bedzie konieczna. konflikt to i u mnie jest, ale wlasnie dostalam wyniki krwi ze poki co ok, moze druga corka tez bedzie miala rh - jak pierwsza. a jak dzieciaki zareagowaly na brata? pomagaja cos?

happymum gratuluje bardzo!! magiczna data, bedziecie pamietac ;-)

23may zdrowka dla malego chorowitka! dobrze ze chociaz pije

malenstwo ale z Ciebie laska ;-) a Jas slodki jak zwykle

kasiek dobrze ze udal Ci sie Sylwek. ja to nawet nie mialabym z kim malej zostawic gdybym w ciazy nie byla.

milena
wspolczuje tesciow... dobrze ze w mamie masz wsparcie. oby jak najmniej takich incydentow.

dziewczyny wszystkiego najlepszego dla was dzieciakow w nowym roku! niech bedzie lepszy niz poprzedni

my dopiero wrocilismy od tesciow, relaksuje sie i odpoczywam po tym dziesieciodniowym rozgardiaszu. niby pomagali przy malej, ale i tak wole swoja samotnie :-p mala przespala calego sylwestra, ja poszlam juz o 1.00.

Ostatnia edycja:
Muszę pochwalić mojego małego skarbusia, otóż zaczął się czołgać:-) tak fajnie odpycha się na łokciach i przeciąga. Ale już 'dojdzie' tam gdzie chce

Papitkaa na szczęście my chrzciny mamy już za sobą. Powodzenia u księdza ( bo różne mają wymysły)
Maleństwo śliczna mamusia to i śliczny synuś:)
Kasiek fajnie, że impreza się udała
Herbata wszędzie dobrze ale w domu najlepiej...

U księdza nic nie załatwiliśmy bo nawet sie nie pokazał nie dość że od 8:30 do 9 tylko przyjmuje to jeszcze nie raczy domofonu odebrać. Nie wiem czy te chrzciny wypalą teraz:wściekła/y:
Malenstwo ślicznie wyglądałaś a Jaś cudny.
Później wstawię dzisiejsze zdjęcia 7-mio miesięcznego Kubusia :-D

reklama
Czesc Dziewczyny:)! mam 22 lata jestem Mamą 3miesiecznego Igorka , mieszkam w Warszaawie i bardzo chcialabym poznac Młode Mamy z ktorymi moglabym szczerze porozmawiac, poradzic sie ,posmiac, niestety musze przyzanc ze kolzeanki w moim wieku maja troszke inne priorytety, problemy, tematy. Dlatego jak ktoras z Was wyrazila by chec poznania sie to bedzie mi bardzo milo:) pozdrawaiam Cieplo Was i Wasze pociechy :)

Do góry