reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Alutka20 to przepraszam za pomyłkę:sorry:
RenataT ojj, narobiłaś mi smaczka na chrusty- prześlij parę;-)
Paulina12 to super, że Wam się tak dobrze układa:-) nie szukaj dziury w całym tylko się ciesz:)
Anulak@ to teraz piszę do właściwej osoby. Będzie dobrze- kciukasy zaciśnięte

Ostatnia edycja:
reklama
Mogę się dołączyć do rozmowy.? Co prawda nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów, ale chyba na chwilę obecną trochę tu chorobowo :-( Moja Mała też coś chora.. Ostatnio obudziła się rano i miała 39,4 gorączki :( ale wieczorem już miała 37, a na drugi dzień rano nic.. tylko ten katar ją męczy ciągle :( kaszlu już się pozbyłyśmy ;) jak u Waszych Dzieci jest z syropkami.? bo moja Mała brała kilka dni bez problemu, aż do czasu jak mój chłopak musiał wyjechać na kilka dni - wtedy zaczęła zaciskać buzie i odwracać główkę.. może to mieć jakiś związek, jeżeli zawsze on Jej dawał.?

Donimisia-myślę że to może mieć wpływ dzieci przyzwyczajają się do rutyny więc jeśli zawsze twój chłopak dawał jej strop teraz nie to może z początku nie chcieć

Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały
:-)

Dominisia myśle,że dziecko może się przyzwyczaić do tego że jeden z rodziców podaje mu lekarstwa i dlatego nie chce teraz otwierać buźki ale jak pozna że to ten sam smak to na pewno już będzie ok;p
Milenaaaa wszystko będzie ok jesteś napewno świetną mama i sobie poradzicie, może dla dzieciaczka będzie nawet tak lepiej;)

dziewczyny dla wszystkich was
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!

Milena lepiej teraz niż się męczyć i by miał gdzieś latać na boki.
Dominisia nie pomogę mój Kuba od wszystkich wszystko hihi aby słodkie było.
Niunio śpi mama chora ja też zaraz ide bo samej siedzieć to szału dostać można więc wole przespać.
Najlepszego dla was i dzieci niech następny rok przyniesie wiele pozytywnych niespodzianek :*

Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny, żeby ten rok był dla Nas jeszcze lepszy ;*

Jak po Sylwestrze, jak przywitałyście Nowy Rok?
My z małą w łóżku.. wczoraj do wieczora było lepiej, niestety wieczorem znowu wymioty.. całe szczęście że pije

Witam się w 2013 roku ;-) I ja też życzę szczęśliwego :)

Przyznam się o 21 poszłam z mamcia przed blok , petarda poszła ( wiedziałam ze o 24tej nie wyjdę :p ) ...o 22 spałam razem z Natką na łóżku ( bo dopiero o 22 się uśpiła bidulka , bała się ) nooooo i przespałam ...obudziłam się o 00:20 bo mała chciała cyca:-D:-D

WszYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU.

Witam.
Zdrówka dla chorowitków.
Ja na telefonie ncały czas zaglądam dlatego zbytnio nie nadrabiam. Moze wkrotce to sie zmieni. Jedyne co w glowie mi utkwilo
MILENAA Z wsparciem mamy na pewno sobie poradzisz. A Natalka juz 4 miesiące ma. Jak szybko leci.

Ostatnia edycja:
reklama
EWI A no Natalka 5 miesiąc zaczęła .. Ale tym samym twój smyk kończy 2gi . Wrzuć nam jakieś zdjęcie przystojniaczka małego:-)... Leci ten czas przy dzieciach ;-)

Do góry