reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wszystkie dzieci teraz chorują, Jula tyle co wyzdrowiala a już zaczyna kaszlec od nowa ;// :wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze mi się mały diabełek nauczył wychodzic z łóżeczka górą :no:
nie ważne że szczebelki ma wyciągniete... wykłada nogę na górę i już hop na dół.. a jak zobaczy ze sie zbliżam to zamyka oczy i udaje że śpi <lol2>

reklama
asik24-super dzieciaczki, Twój synuś duży chłopczyk jak na pół roczku;p
23may-córcia musi mamusi dostarczać nowych wrażeń, bo mamusia by się nudziła:-D

Alutka20 synuś poszedł po tatusiu, wysoki i szczupły będzie.Córka zresztą też. Całe szczęście bo ja to kurdupel jestem:-D

Happymum20 nie martw się, że synuś jeszcze nic nie mówi- ma czas. A jak zacznie to jeszcze zatęsknisz za tą błogą ciszą bo spokoju Ci nie da:-) hehe

happy nie przejmuj sie, mojej znajimej syn ma 26 miesiecy i nadal nic oprocz MAMA.
Milena super wygladacie :) fajnie ze juz po chrzcinach, my przekladamy, jeszcze nie wiadomo na kiedy, bo moj wyjezdza 3 a nie 15 stycznia.
alutka witam ;)

Nikola przez cale swieta byla aniolkiem, za to w nocy nadrobila. Pojadla o 2 i nie ma mowy o spaniu, lezy i se gada. Mam juz dosc swiatecznego jedzenia. Za duzo tego. Bylismy na hobbicie, myslalam ze zasne, moj zaciekawiony bo lubi wladce pierscieni a ja nie. Film trwal trzy godziny . A teraz zmykam sie ogarnac bo mala spi w lezaczku. BUŹKA ;))

dziewczyn6 z tym mówieniem pewnie macie rację:) Dennisek złapał lekki kaszel za to Kevin kaszel jak gruzlik i katar masakra...mam nadzieję że mi małego nie zarazi

Niestety Damian dostał antybiotyk:-( gardełko zawalone, mega katar a w nocy prawie 39st gorączki. A dziś biedulek był taki marudny, że prawie cały dzień go nosiłam na rękach

Happymum20 zdrówka dla chłopaków

Patrzcie co robi moje dziecko o 22;30 :-)
Nałogowiec hahah

HPIM0320.jpg

Hej u nas trochę lepiej ale nie mam czym się jeszcze cieszyć bo chrychamy :dry: Moja mama sie teraz rozchorowała i sie boję że mały znowu od niej przejmie masakra po prostu.
Raju w środe będzie miał równe 7 miesięcy kiedy to minęło ?
Kubuś nauczył sie mama i mimo tego ze pewnie nie bardzo wie o co chodzi jak mu coś nie pasuje to woła mama mama ;D hihi. Baba też mu wpadło. Mój A siedzi nad nim i gada tata bo jak to możliwe że tata mu nie wychodzi hahaha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dużo zdrówka dla Waszych dzieciaczków, mój mały na szczęście już przestaje kaszleć obeszło się bez lekarza drosetux nam pomógł;-)

cześć dziewczyny:)Dawno już tu nie zaglądałam trochę się tych wpisów waszych nazbierało
i nie jestem w stanie tego przeczytać wszystkiego więc:
heppymum20 gratuluje
wszystkim chorym dzieciom życzę szybkiego powrotu do zdrowia

u mnie trochę się przez ten czas działo po pierwsze muszę się wam pochwalić że w końcu przenieśliśmy się na swoje:)ale smutniejsze rzeczy też się działy byłam z maluchem na kontroli 19 grudnia u kardiologa i niestety ale podejrzewają że robi się jakieś zwężenie:(i mamy 2 stycznia kolejną kontrole i jeśli się coś nadal dzieje prawdopodobnie znowu nas do Międzylesia wyślą żeby poszerzyli tą żyłę... cały czas mam nadzieje że to jakiś błąd:(i wszystko będzie dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry