reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny- wpadam tylko na chwilę bo mój Dennis rozczarował się na dobre, kaszel bez przerwy, katar to tragedia...no i jest temperatura...

papitkaa-dzieci rosną szybko:):):)

wszystkim mama i ich rodzina życzę zdrowia

reklama
ja tylko o sobie dziś ;-)
P sie wyprowadził do rodziców ... jego rodzice podobno bardzo mnie nienawidzą za to jaka jestem i jak sie zachowuje .... dziecko mi odbiorą ( przypomne rodzina z problemem alkoholowym ) ....dobrze ze mam mame ktora podtrzymuje mnie na duchu ;-) powiedziala ze oni od małej to milowy krok w bok :-D:-D:-D:-D pogoda ładna mała wstanie i idę na spacerek ...

miłej niedzieli

A u Nas masakra ;//
Jula wczoraj od rana wymiotuje.. biegunka ;/ pić wcale nie chce, tyle co łyżeczką troszkę uda sie jej wcisnąć.
Wczoraj u pediatry byliśmy ( znaleść pediatre w sobote to naprawdę !!) dał jej skierowanie do szpitala i w razie gdyby nie piła mamy jechać ;// :-(
teraz się uspiła i narazie jest w miare dobrze .

A Waszym dzieciaką coś lepiej ?

Milenaaaa wspołczuje.

Ostatnia edycja:
Milenaaaa- nie przejmuj sie z pomocą mamy dasz rade:) dobrze ze masz w niej wsparcie:):):) Moje masz na odległość
23may- wsp[ółczuje i zdrówka!!!
Mój mały pratie sie dusi tym kaszlem i katarem...jutro z rana pędze do lekarza:/

Damian od piątku na antybiotyku i już widać poprawę ale mnie teraz rozłożyło:-( Dobrze, że mężulo ma wolne i zajmuje się dziećmi... bo chyba bym nie dała rady

23may, happymum20 dużo zdróweczka dla dzieciaczków

Papitkaa faktycznie czas szybko leci. U nas to mąż i córa chodzą dumni jak pawie bo mały ciągle gada ATA i OIA. Co oni tłumaczą na tata i Oliwia:-)

Alutka20 trzymam mocno kciuki oby wszystko było ok na kontroli

Milenaaaa przykro mi, że Wam nie wyszło z P. Ale z drugiej strony lepiej rozstać się teraz niż męczyć całe życie. A dziecka na pewno Ci nie odbiorą

asik24 ten wpis "cześć dziewczyny:)Dawno już tu nie zaglądałam trochę się tych wpisów waszych nazbierało
i nie jestem w stanie tego przeczytać wszystkiego więc:
heppymum20 gratuluje
wszystkim chorym dzieciom życzę szybkiego powrotu do zdrowia
u mnie trochę się przez ten czas działo po pierwsze muszę się wam pochwalić że w końcu przenieśliśmy się na swoje:)ale smutniejsze rzeczy też się działy byłam z maluchem na kontroli 19 grudnia u kardiologa i niestety ale podejrzewają że robi się jakieś zwężenie:(i mamy 2 stycznia kolejną kontrole i jeśli się coś nadal dzieje prawdopodobnie znowu nas do Międzylesia wyślą żeby poszerzyli tą żyłę... cały czas mam nadzieje że to jakiś błąd:(i wszystko będzie dobrze"
jest jakiejś innej mamusi, chyba niechcacy edytowała moj wpis i wpisała to pode mną:)
ja również trzymam kciuki za tego dzidziusia
:-)

heja :)

Milena gratuluje decyzji. a to ze ciebie straszą odebraniem dzieci. To jest modne przy rozstaniach :)

zdrowia wszystkim chorującym zycze.

chrusciki smazylam. na jutro od razu. no i juz polowy niema. coś mi sie wydaje ze jutro znowu bede robić :)

Papitka dzieci szybko rosną. ja pamietam jak Filut byl malenki, jaki rozkoszny byl w jego pierwsze swieta. byla taki pączkowaty i pocieszny :) a teraz kawal mezczyzny z niego jest.zanim sie obejrze dziewoje do domu przyprowadzi.. potem tylko na wnuki czekac :)

Milena dacie sobie rade z mama i Natalcia. powodzenia i duzo sily zycze :*
happy zdrowka
papitka mi tez ten czas szybko leci.

Nam sie narazie uklada dobrze. Czasami mi sie wydaje ze az za dobrze. Pozdrawiam i zycze wszystkim zdrowka i szczescia w 2013 :) buziaki

reklama
Alutka20 sorry:) nie wiem jak to się stało wczoraj ten wpis wyskoczył normalnie pod moim nickiem:)ale możliwe że coś pomieszałam:)
Milena popieram zdanie asik lepiej teraz jak niunia jeszcze malutka niż miała by później słuchać waszych kłótni

Chorym dzieciom życzę zdrówka

Do góry