reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justynka dzisiaj u dentystty byla. Zaczela jej wychodzic stała jedynka kiedy mleczak jeszcze mocno sie trzymal i poszedl do wyrwania. Ale ona podobno dzielna byla tylko S malo co podobno nie zemdlal jak widzial.

reklama
Śliczne dzieciaczki.
Kuba znowu chory. Moze ok tydzień był s[pokój i znowu antybiotyk ja w wigilie 40 stopni gorączki dostałam dwa dni tak leżałam Kuba sie zaraził a jak puściła gorączka to katar i kaszel sie pokazał. Do tej choroby Kubunia dokłada sie dodatkowo trzeci ząbek zaczyna iść na górze i ma bidulek gorączke też nie niską. Nie wiem juz co mam robić tak mi go szkoda chociaż i tak przez łezki sie próbuje uśmiechnąć i bawić. Dostał na święta Kilka bluzeczek zapasy mleka pampków chusteczek zabawki dwie grające i czekolade którą zjadłam hihi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale kiepsko sie czuje.

Milenaa Dobrze ze sie wszystko udało załatwić:-D

Aaa ! Jestem dumna z mojej małej ! właśnie powiedziala po raz pierwszy 2 słowa razem ;D Siedzi sobie i bawi sie i podchodzi do mnie i mowi 'NIE IDE' I uciekła sie dalej bawić ;D
A Wasze dzieciaki jak?:-)

23may fajnie kiedy dzieciczki zaczynają mówić swoje pierwsze słówka Szymusiowi tez udało się pare razy połączyć dwa ale póki co większość to pojedyńcze słowa :mama, tata, baba, daj , o tak , ide i boje no i naśladuje zwierzątka kurke pieska, wiecej nie pamietam ale to przecież dopiero niespełna 9 miesięcy wiec ma czas;p

pepitkaa- taki czas niestety mamy niby zima ale nie mrozi i bakterie i wirusy tylko czekaja w powietrzu zeby nas dopaść moj mały tez zaczął pokaszliwać i ja złapałam katar;/ na szczęscie dobrze idzie na Drosetux a on jest bez recepty więc mam nadzieje ze obejdziemy się bez lekarza i zdrowo powitamy Nowy Rok;)

Ostatnia edycja:
happymum20 nic się nie martw mojej siostry synek mówił po skończeniu pierwszego roczku pojedyńcze słowa a dopiero kiedy miał 3 latka pełne zdania,pytała lekarki i mówiła że u chłopców nie ma się czym martwić bo często zaczynają późno mówić;p jescze dość w życiu się nagadają;p

reklama
Witam poświątecznie:biggrin2:

U nas święta minęły spokojnie. Jedynie w wigilię byliśmy u moich dziadków a resztę spędziliśmy w domku.

Oliwka przestała kasłać to teraz Damian zaczął:-( jutro mamy wizytę u pediatry

Milenaaaa super, że chrzciny udane

Alutka20 witaj

Wszystkie maluszki są słodziutkie

Ewi44 niestety faceci zgrywają takich twardzieli a przeważnie boją się dentysty hehe, całusy dla córci za to, że była tak dzielna

Papitkaa zdrówka dla Was

23may wielkie gratki dla córci:-) pamiętam jak moja Oliwcia zaczynała mówić to tak komicznie wyglądało

Załączniki

• IMG_2453.jpg
    IMG_2453.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_2470.jpg
    IMG_2470.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 47
Do góry