reklama
Śliczne dzieciaczki.
Kuba znowu chory. Moze ok tydzień był s[pokój i znowu antybiotyk ja w wigilie 40 stopni gorączki dostałam dwa dni tak leżałam Kuba sie zaraził a jak puściła gorączka to katar i kaszel sie pokazał. Do tej choroby Kubunia dokłada sie dodatkowo trzeci ząbek zaczyna iść na górze i ma bidulek gorączke też nie niską. Nie wiem juz co mam robić tak mi go szkoda chociaż i tak przez łezki sie próbuje uśmiechnąć i bawić. Dostał na święta Kilka bluzeczek zapasy mleka pampków chusteczek zabawki dwie grające i czekolade którą zjadłam hihi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale kiepsko sie czuje.
Milenaa Dobrze ze sie wszystko udało załatwić
Kuba znowu chory. Moze ok tydzień był s[pokój i znowu antybiotyk ja w wigilie 40 stopni gorączki dostałam dwa dni tak leżałam Kuba sie zaraził a jak puściła gorączka to katar i kaszel sie pokazał. Do tej choroby Kubunia dokłada sie dodatkowo trzeci ząbek zaczyna iść na górze i ma bidulek gorączke też nie niską. Nie wiem juz co mam robić tak mi go szkoda chociaż i tak przez łezki sie próbuje uśmiechnąć i bawić. Dostał na święta Kilka bluzeczek zapasy mleka pampków chusteczek zabawki dwie grające i czekolade którą zjadłam hihi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale kiepsko sie czuje.
Milenaa Dobrze ze sie wszystko udało załatwić
Alutka20
Zaciekawiona BB
23may fajnie kiedy dzieciczki zaczynają mówić swoje pierwsze słówka Szymusiowi tez udało się pare razy połączyć dwa ale póki co większość to pojedyńcze słowa :mama, tata, baba, daj , o tak , ide i boje no i naśladuje zwierzątka kurke pieska, wiecej nie pamietam ale to przecież dopiero niespełna 9 miesięcy wiec ma czas;p
pepitkaa- taki czas niestety mamy niby zima ale nie mrozi i bakterie i wirusy tylko czekaja w powietrzu zeby nas dopaść moj mały tez zaczął pokaszliwać i ja złapałam katar;/ na szczęscie dobrze idzie na Drosetux a on jest bez recepty więc mam nadzieje ze obejdziemy się bez lekarza i zdrowo powitamy Nowy Rok
pepitkaa- taki czas niestety mamy niby zima ale nie mrozi i bakterie i wirusy tylko czekaja w powietrzu zeby nas dopaść moj mały tez zaczął pokaszliwać i ja złapałam katar;/ na szczęscie dobrze idzie na Drosetux a on jest bez recepty więc mam nadzieje ze obejdziemy się bez lekarza i zdrowo powitamy Nowy Rok
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
dziewczyny mój mały nie mowi jeszcze nic...to znaczy że powinnam się martwić?
Alutka20
Zaciekawiona BB
happymum20 nic się nie martw mojej siostry synek mówił po skończeniu pierwszego roczku pojedyńcze słowa a dopiero kiedy miał 3 latka pełne zdania,pytała lekarki i mówiła że u chłopców nie ma się czym martwić bo często zaczynają późno mówić;p jescze dość w życiu się nagadają;p
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
to dobrze , mój Dennisek chyba woli aktywność fizyczna. w lozeczku to już biega od brzegu do brzegu
reklama
Witam poświątecznie
U nas święta minęły spokojnie. Jedynie w wigilię byliśmy u moich dziadków a resztę spędziliśmy w domku.
Oliwka przestała kasłać to teraz Damian zaczął:-( jutro mamy wizytę u pediatry
Milenaaaa super, że chrzciny udane
Alutka20 witaj
Wszystkie maluszki są słodziutkie
Ewi44 niestety faceci zgrywają takich twardzieli a przeważnie boją się dentysty hehe, całusy dla córci za to, że była tak dzielna
Papitkaa zdrówka dla Was
23may wielkie gratki dla córci:-) pamiętam jak moja Oliwcia zaczynała mówić to tak komicznie wyglądało
U nas święta minęły spokojnie. Jedynie w wigilię byliśmy u moich dziadków a resztę spędziliśmy w domku.
Oliwka przestała kasłać to teraz Damian zaczął:-( jutro mamy wizytę u pediatry
Milenaaaa super, że chrzciny udane
Alutka20 witaj
Wszystkie maluszki są słodziutkie
Ewi44 niestety faceci zgrywają takich twardzieli a przeważnie boją się dentysty hehe, całusy dla córci za to, że była tak dzielna
Papitkaa zdrówka dla Was
23may wielkie gratki dla córci:-) pamiętam jak moja Oliwcia zaczynała mówić to tak komicznie wyglądało
Załączniki