reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pojadłaaaaaam :-D:-D:-D

No i po chrzcie ... przed mszą Natalka poznała się z Kubusiem;-) , i obróciła głowe , i Kuba w płacz . Na co jego mama za to pierwszy kosz w jego życiu ( ma około 10-12 msc ) i zaraz płakali oboje ! :-):-) Na mszy to samo , Kuba płakał to Natalka za nim ( na szczęście tylko raz i to chwilkę ) i mam już Aniołka , nie Diabełka ;-);-)

Jak u was święta mijają ?

reklama
I już po świętach .. ;-) zleciałoo, zdecydowanie za szybko !

Milenaaaa to dobrze, że Natalka była w miarę grzeczna w Kościele, my jak chrzciliśmy Jule to dziecko obok przepłakało calutką msze ;D

cześć dziewczyny! jak tam Święta Wam mijają??;) właśnie znalazłam Wasze forum i chciałabym dołączyć:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój synek ma na imię Szymuś w przyszłym tygodniu skończy 9 miesięcy. Urodziłam go dośc młodo bo miałam wtedy 19 lat, w tym roku zdaję mature, chodzę do technikum więc muszę godzić wychowanie małego póki co ze szkołą, ale nie sprawia mi to większego problemu, na co dzień małego pilnuje moja mama. A jak tam Wasze dzieciaczki ??

Alutka20- j też urodziłam synka mając trochę ponad 19 lat, ale mój byl starannie planowany, fajnie że mama tobie pomaga. pokaz nam siebie i swojego maluszka. skąd jesteś?

Hej.

ALUTKA Witaj. Jesli chcesz wstawic suwaczek to wstaw go w sygnaturke. Na gornym pasku klikasz w ustawienia a potem po lewej stronie "edytuj sygnature" i w okienku edycji wklejasz link suwaczka.

MILENA A to chrzciny udane. My to albo ww lutym albo dopiero po wielkanocy bedziemy urzadzac.

reklama
Do góry