reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justynka dzisiaj u dentystty byla. Zaczela jej wychodzic stała jedynka kiedy mleczak jeszcze mocno sie trzymal i poszedl do wyrwania. Ale ona podobno dzielna byla tylko S malo co podobno nie zemdlal jak widzial.

reklama
Śliczne dzieciaczki.
Kuba znowu chory. Moze ok tydzień był s[pokój i znowu antybiotyk ja w wigilie 40 stopni gorączki dostałam dwa dni tak leżałam Kuba sie zaraził a jak puściła gorączka to katar i kaszel sie pokazał. Do tej choroby Kubunia dokłada sie dodatkowo trzeci ząbek zaczyna iść na górze i ma bidulek gorączke też nie niską. Nie wiem juz co mam robić tak mi go szkoda chociaż i tak przez łezki sie próbuje uśmiechnąć i bawić. Dostał na święta Kilka bluzeczek zapasy mleka pampków chusteczek zabawki dwie grające i czekolade którą zjadłam hihi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale kiepsko sie czuje.

Milenaa Dobrze ze sie wszystko udało załatwić:-D

Aaa ! Jestem dumna z mojej małej ! właśnie powiedziala po raz pierwszy 2 słowa razem ;D Siedzi sobie i bawi sie i podchodzi do mnie i mowi 'NIE IDE' I uciekła sie dalej bawić ;D
A Wasze dzieciaki jak?:-)

23may fajnie kiedy dzieciczki zaczynają mówić swoje pierwsze słówka Szymusiowi tez udało się pare razy połączyć dwa ale póki co większość to pojedyńcze słowa :mama, tata, baba, daj , o tak , ide i boje no i naśladuje zwierzątka kurke pieska, wiecej nie pamietam ale to przecież dopiero niespełna 9 miesięcy wiec ma czas;p

pepitkaa- taki czas niestety mamy niby zima ale nie mrozi i bakterie i wirusy tylko czekaja w powietrzu zeby nas dopaść moj mały tez zaczął pokaszliwać i ja złapałam katar;/ na szczęscie dobrze idzie na Drosetux a on jest bez recepty więc mam nadzieje ze obejdziemy się bez lekarza i zdrowo powitamy Nowy Rok;)

Ostatnia edycja:
happymum20 nic się nie martw mojej siostry synek mówił po skończeniu pierwszego roczku pojedyńcze słowa a dopiero kiedy miał 3 latka pełne zdania,pytała lekarki i mówiła że u chłopców nie ma się czym martwić bo często zaczynają późno mówić;p jescze dość w życiu się nagadają;p

reklama
Witam poświątecznie:biggrin2:

U nas święta minęły spokojnie. Jedynie w wigilię byliśmy u moich dziadków a resztę spędziliśmy w domku.

Oliwka przestała kasłać to teraz Damian zaczął:-( jutro mamy wizytę u pediatry

Milenaaaa super, że chrzciny udane

Alutka20 witaj

Wszystkie maluszki są słodziutkie

Ewi44 niestety faceci zgrywają takich twardzieli a przeważnie boją się dentysty hehe, całusy dla córci za to, że była tak dzielna

Papitkaa zdrówka dla Was

23may wielkie gratki dla córci:-) pamiętam jak moja Oliwcia zaczynała mówić to tak komicznie wyglądało

Załączniki

• IMG_2453.jpg
    IMG_2453.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_2470.jpg
    IMG_2470.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
Do góry