reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam wieczorowo
Nawet nie mam czasu by zajrzeć i coś naskrobać. Przygotowania do świąt a i jeszcze dzieciaki się pochorowały:-( Oliwia ma zawalone gardło a Damian zapalenie spojówki:-(

Napiszę trochę więcej o sobie jak chciałyście. Z moim K jesteśmy 9 lat( 4 po ślubie). Ogólnie układa nam się dobrze:-) Niestety ostatnio zmienił pracę ( wziął co było) i ciągle jest w rozjazdach, więc jestem ze wszystkim sama. Najgorsze co nas spotkało to choroba Oliwii:-( urodziła się z rozszczepem wargi i podniebienia, co było dla nas wielkim szokiem bo na usg nic nie wykazało:szok: Przeszła już dwie operacje i kolejną ma zaplanowaną na 01/07/2013. A z dobrych rzeczy to w tym tyg się w końcu przeprowadzamy na swoje własne 4 kąty:-) trochę tak na łapu-capu ale zależało nam by święta spędzić u siebie

Papitka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asika pokaż siebie i dzieciaczki. Biedna Oliwka na pewno będzie wszystko ok:) A tak na przyszłość nie pisz posta pod postem jeśli od ostatniego nie minęła godzina i nikt pod nim nic nie napisała bo będzie to liczone jako nabijanie postów. Używaj edycji jeśli chcesz coś dodać

Madzia nie wiem czy coś z tego będzie jeszcze...sytuacja niby sie poprawiła jutro idzie do pracy... ale no nie mogą byc koledzy ważniejsi od dziecka ..

poprałam , poprasowałam, byłam na zakupach z mama i wykończona jestem :-D:-D ...popluskałam małą , ide na kolacje i na łóżko bo P zabrał sie za ululanie Natki :-) teraz zacznie się gotowanie ...oj brakuje mi takiego dłuższego stania w kuchni ;-) i za tydzień chrzest , co podawaliście ? jaki obiadek ?

U nas na chrzest O był kurczak w miodzie, pieczarki nadziewane mielonym i chyba rosoł. do tego zmieniaki i ryż do kurczaka.
a
u F na chrzest robilam tez roladki z miesa mielonego i wafli i tez jakas zupa. No i jakies przystawki. wypu jajka faszerowane, wedliny, salatki. duzo i tak nie jedli bo to lato bylo. dzieciom byly lody, doroslym wodeczka :D

Lewa lopatka i bark tak mi boli, ze reka wisi jak bezwladna. jak ją podniose i poloze to jest ok, gorzej jak sie reka zsunie. odsniezanie mi bokiem wychodzi.

u mnie chyba świat nie będzie. to będą dni jak zwykłe. B z swoją mamą jest pokłócony. od 3 dni wgl się nie odzywa do Nas. Jego brat też ze swoją mamą pokłóceni. ja się nie chcę wtrącać więc sie nie mieszam. ciekawe jak to będzie

chciałabym Was spytać co wiecie o przepuklinie pachwinowej?? można ją pomylić z kolką?? jak rozpoznać? jak z tym opuchnietym peniskiem bylam u lekarza to mowil ze ma chyba i mam skierowanie do chirurga na 9 stycznia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
malenstwo20-mam nadzieję że jednak święta die tobie udadzą, a co do przeprosiny to niewiem czy można pomylić z kolka ale u mojego brata mylili z wodniakiem, nawet lekarz...przez 4 lata

XMALENSTWO Przepyklune poznasz po tym ze pojawia sie wybrzuszenie w okolicy pachwin i siusiakaa, zwykle po jakims wysilku lub dluzszym placzu.

wybrzuszenia żadnego nie widzę ale Jaś ma wędrujące jąderko prawe jak mi po porodzie powiedział lekarka i ostatnio też przy tej opuchliznę potwierdziła inna druga lekarka a wczoraj na szczepieniu powiedział inna lekarka (trzecia) że niema, i weź tu bądź mądry ma czy nie ma. wczoraj powiedziała że ma lekkiego wodniaczka lewego jąderka ale to zaniknie i przepukliny nie ma. jeden lekarz mówi tak drugi potwierdza a trzeci co innego. 9 stycznia mam do chirurga niech on to zobaczy i zobaczymy.
trzech lekarzy i sprzeczna diagnoza.

a nie wiem czy pisałam że wyczułam coś w piersi i podobno to torbiel lub poszerzony przewód mlekowy. byłam ostatnio w por chorób piersi i po stycznia mam dzwonić rejestrować się na nowe USG piersi na lepszym sprzęcie. karmie nadal piersią.

malenstwo20 - właśnie moim rodzica przez 4 lata mówili że mały ma wodniaczka na jaderku aż mu tą przepuklina wyszła teraz ma 6 lat i w zeszłym roku miał zabieg

reklama
.to na wizycie u chirurga powunno sie wyjasnic. Bo nie wystarczy obejzec, trzeba tez podotykac i to dosc mocno. Marek mial w wakacje zabieg a przedtem rodzinny bez wymacanua stwierdzil przepukline ale pani chirurg dokladnie wybadala.

Trroche sie tu pozmienialo, duzo nowych mam widze. Ja nie pisze bo Bartek zajmuje mui wuekszosc czasu a jak mam chwilke wole odpoczac.
Na chwile obec a jestesmy w DSK W Białymstoku

Do góry