reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No widzisz . Może kiedyś jakaś herbatka , czy lody ;-);-)
To jaka to okolica Olkusza ? O ile to nie tajemnica :p

Oho Moja Natalka właśnie wstała na zabawe:-)

A chętnie, chętnie ;)
My spoza Olkusza, ale mamy bardzo blisko w sumie ;)
No moja Julka już całe szczęście spi , więc chwila dla Siebie ;)
A ty się uczysz czy z mała w domu ?

magda to powodzenia u lekarza! a na uczulenie to trudno mi powiedziec co Ci poradzic... ja uzywalam z pharmaceris - octopirox. bardzo kojaco dziala, ale nie wiem czy w ciazy mozna, choc pewnie tak

ewi
a dlaczego na rehabilitacje? oby to jednak nie bylo nic powaznego tylko faktycznie jakies tam wymysly. a dlugo mial zoltaczke??

Widze zajete babki..
u mnie olewka.v
Na dworze mrozi ale przynajmniej slonce swieci.

HERBATA A no bo podejżewali obnizone napiecie ale jak sie okazuje nie musiny na rehabiliracje jezdzic bo on zamaly jeszcze a dopiero w marcu na kontrole. N mial zoltaczke z konflikru seroligicznego, za szybki wzrost bilirubiny ale pod tyloma lampami lezal ze szybko zachamowali i zbili i teraz z anemia sie meczymy.

reklama
Do góry