reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek to gratulacje dla siostry meza ;-)

malenstwo moze to tylko poszerzony przewod? nie martw sie na zapas. ja karmilam 11 miesiecy ;-)

ewi
co u Ciebie? dajesz rade jako mama trojki? i jak porod? szybko poszlo mam nadzieje ;-)

happymum super masz Mikolajka :-)

asik to wspolczuje tego co spotkalo corcie, ale jest juz lepiej, prawda? najwazniejsze ze wreszcie bedziecie na swoim.

renata wspolczuje osniezania, jak dobrze ze mieszkam w bloku :-p kobieto odpoczywaj lepiej, a nie sie zajmujesz meskimi obowiazkami ;-)

ja odpoczywam, bo dzis znow sie nasprzatalam a konca nie widac... m. z mala na spacerze, co prawda poznym ale dzis ze mna nie byla, wiec lepsze to niz nic

Ostatnia edycja:
reklama
Herbata-u mnie niby widać,dobrze że P. ma jutro wolne to trochę mi pomoże:) najgorzej będzie w niedzielę bo P. w pracy a ją będę musiała gotować i pięć bo w wigilię też pracuje do 15... a o 17 zaczynamy kolację... ehh... niewiem jak to ogarne

Hej Kubuś śpi ja czekam na mojego A aż wróci z pracy normalnie padam dzisiaj. Spać mi się chce jak nie wiem co. A tak serio nic nie robiłam oprócz zabawy z Kubuśkiem bo ogólnie posprzatane już jest tylko takie codzienne rzeczy zostały.

Hej ;)))
No i doczekalam sie czwarteczku;))))
Juz z wrazenia spac nie moge;D
Ale mam problem.. kurde obudzilam sie dzis z mocno czerwona buzia, zwlaszcza policzki i broda;/ myslalam ze goraczke mam, ale skora mnie piecze i jest jakby mocno naciagnieta.. uzywalam przez 2 lub 3 dni rano i wieczorem zel do mycia twarzy Neutrogene, myslalam ze jest delikatna, bo tak slyszalam a tu taki numer..;/ jak mozna zmniejszyc pieczenie i te zaczerwienienie? Nie dosc ze twarz mi wysypuje w ciazy to jeszcze dzis takie cos..;/ ehhh

A tak poza tym u nas pieknie leje deszcz, jestesmy juz spakowani, T pojechal niedawno do pracy jeszcze, bo juz wolnego na dzis nie mogl wziasc;/ Ja jeszcze dzis do lekarza na 15, a po 16 wyjezdzamy.. takze bedzie to wszystko na wariackich papierach hehe, ale coz;))) nie chcieli mnie wcisnac na wczoraj np.. powiedziala ze albo biore czwartek na 15 albo wcale mnie nie zapisze .. krowaa wstretna!.;)

A ja sobie w tym roku daruje sprzataniie. Pd poniedzialku jestesmy z Bartkiem na badaniach, znajac zycie w domu jest wiekszy balagan niz zostawialam. Zetrre kurze a okna tylko od srodka pomyje i firanki popiore. W jednym pokoju praktycznie nie siedzimy to tak to firanka ciagle jak swieza. Z reszta z mlym za duzo pewnie i tak nie zrobie

HERBATA A rade trzeba sobie dac tak czy siak. Sami sie nie wychowaja :-). A tak poza tym to mamy troche jezdzenia po lekarzach bo Bartek po zoltaczce, to na kontrole jezdzic trzeba, do neurologa tez jazdy sie szykuja i bycmoze na rehabilitacje.ale to bardzuej przez przewrqzliwienie lekarzy limzynskiego szpitala bo tu w bialym to mowia ze wszystko jest

Cześć, czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu i juz dawno miała dołączyć, ale jakos nigdy czasu nie mialam ;/ ale to chyba problem większości z Nas z tego co widzę ;)

Czyli u Was przygotowania do świąt w pełni ? ;)

reklama
Do góry