reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitka WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!! ;***;-)
Renata hehe ja tam sie nie chwalac, snieg pewnie bede widziec tylko w Polsce a moze w styczniu nas tu troche zaskoczy:p a tak to pogoda jakos blizej wiosny u nas;D
Milena czyli sytuacja sie nie poprawila u ciebie z twoim P ??;/

Ja dzis musze sie wziasc i ogarnac, wlasnie pranie robie, a musze poprac jeszcze kurtki przed wyjazdem, dzis juz wyciagnac trzeba podroznicze torby, do miasta sie przejechac bo na miasto zostaly tylko 2 dni hehe;)

kasiek ale masakra! dobrze ze cali jestescie, widze ze tez zabiegana jestes... ja ciagle sama, a teraz przed swietami to meksyk

malenstwo super ze opuchlizna zeszla. oby ladnie spal po szczepionce ;-)

papitka zdrowka, szczescia i pieniedzy! :-D

Papitka wszystkiego najlepszego!!!
RanataT a u nas taka odwilż ze masakra jakaś. Chciałabym śnieg, dużo śniegu a tu taka kicha.
Milena fajnie ci ze cala nocke juz przespala trzy razy. Juz bedzie coraz czesciej tak pewnie :) mój zachlał w sobotę. Miał jechać do kuzyna i być koło 22. Wszystko ok, niech sobie siedzi ile chce bo dawno sie nie widzieli, no ale jak do niego dzwonilam o 20:30 prosilam i blagalam zeby przyjechal bo mala tak placze ze nie daje rady od 2 godzin to mial w dupie. Przyjechał na 1 w nocy, na drugi dzien sie nie oddzywalam to byl taki milutki ze az dziwne.
Malenstwo to fajnie ze juz wszystko z Jasiem ok :)

My po szczepieniu. Mała caly czas spi z przerwami na jedzienie od wczoraj.

Och dziekuje bardzo za życzonka :*
Przestawiłam małego z powrotem na początkowe i jest wszystko dobrze kupe zrobił i nie ma twardego brzunia nie wiem jak ja mu zmienie mleko bo przecież w koncu bedzie trzeba chyba ze jakieś specjalne na zaparcia mu bede kupowala.

Madzia nie wiem czy coś z tego będzie jeszcze...sytuacja niby sie poprawiła jutro idzie do pracy... ale no nie mogą byc koledzy ważniejsi od dziecka ..

poprałam , poprasowałam, byłam na zakupach z mama i wykończona jestem :-D:-D ...popluskałam małą , ide na kolacje i na łóżko bo P zabrał sie za ululanie Natki :-) teraz zacznie się gotowanie ...oj brakuje mi takiego dłuższego stania w kuchni ;-) i za tydzień chrzest , co podawaliście ? jaki obiadek ?

Milenaaaa- masz racje dziecko powinno być najwazniejsze dla obojga rodziców...ehhh:/ może jeszcze wam sie ułoży...?

Jestem już wykończona...sprzątanie przy dwójce dzieci to katastrofa:/ a jeszcze musze zrobić pranie i je powiesić...ehh:/
P. jak zwykle w pracy... jutro od rana jest w domu to troche mi pomoże:) w czwartek jest dostawa do polskiego sklepu to napewno pojedziemy i pewnie zacznie sie gotowanie.

Papitka wszystkiego najlepszego!!!

Milena
u mnie to dawno chrzciny i wcale małe nie były w sumie tak na obiad to chyba były flaki/rosół a na drugie to devolaj a potem to sałatki jakieś przystawki

Herbata
weź przestań nie wiem gdzie ręce włożyć a nic nie widać:p

A ja od dzisiaj jestem ciocią siostra męża dzisiaj rano urodziła Kacperka:)

reklama
Do góry