reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka powodzenia dla Twojego A. co do bolu to mysle ze masaz to dobry pomysl. choc moze mieszaj jeszcze jakis czas 1 z 2? to dziwne ze tak to zle przechodzi, u mnie bez problemu poszlo. choc ja dawalam tylko kasze na mleku. t

malenstwo Jas jest przesliczny. taki maly pulpecik !;-)

reklama
Dziewczyny ja tak pobierznie

Milena dasz radę sama silna ogarnięta dziewczyna jesteś:)

Papitka gartuluje nowej pracy i współczuję problemów z brzuszkiem

Maleństwo
Śliczny maleńki:)

Taki mam zabiegany czas że nie mam czasu zajrzeć mąż wrócił w piątek nad ranem z trasy a o 19 spowrotem pojechał na granice wrócił o 23 w sobotę ja sprzątałam wczoraj wybrałam się z nim żeby na granice zawieźć kierowce to wypadek mieliśmy wpakowaliśmy się w naczepę nam nic jedynie trochę szkła we włosach i bok do wymiany ale jakoś tak nie mogę się w sobie ogarnąć.

Happy tak jedziemy do Polski. Jeszcze brakuje mi prezentu bluzy dla taty, bylismy dzis w duzym Direct sporcie i stwierdzam ze w mniejszym niedaleko nas jest wiecej, i lepsze..
Malenstwo slodziak z Jasia, paczunio taki;D a oczy to ma meeega sliczne;)))))
Kasiek jejkuu dobrze ze nic wam sie nie stalo!!!!

U nas cieplo, jakby wiosna szla, a to grudzien;P wczoraj 20 minutowa burza byla;D
Ja chce juz byc w domku;)

happymum a chyba że tak od razu jadł czy długo podawałaś bo to jest niedobre blee. Na razie daje jedynke znowu moze jeszcze nie jest gotowy na przejście zobaczymy. Moze bedzie trzeba te bebiko comfort wprowadzić. W ogóle bratowa mi poleciła zmiane na hipp mleko są tam probiotyki i prebiotyki to moze by lepiej przyswoił.

papitkaa- nie miał problemu żeby je jeść ale to pewnie dlatego ze był przegłodzony, na każdym innym mleku zawsze zwymiotował wszystko co wcześniej zjadł. Poprawiło sie dopiero jak jadł od tygodnia nuntramigen

papitkaa- u nas wymioty od kilku dni znów bo nasze lekarstwo na refluks przestało działać i znów musimy do lekarza iść... niestety mamy pecha:/ oby twój maluszek jak najszybciej przestał cierpieć!

reklama
Papitka Spełnienia marzeń !!!! ; *** &&&&&&& dla A . A Co do Mleka - jestem ciemna ;D i nie pomogę ;/

Maleństwo Ale ten twój Jaś uroczy . A te oczy .. Oj będzie rwał dziewczyny ;-)

Kasiek Dobrze że nic wam sie nie stało .;D
RenataT A u nas nie ma śniegu od wczoraj :tak::tak:

Jakoś ostatnio zabiegana jestem . Mała ostatnio pod rząd trzy nocki całe przespała . Ale dziś już z pobudką o 3 na cyca ;-) A co u mnie lepiej nie mówić ..wstała rozrabiaka , miłego dnia

Do góry