reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi teraz w tesco ubranka tansze o 30 % poszlam z tesciowa chciala malemu dres kupic i fakt znizki sa ogromne ale glownie do rozmiaru 86 wiec nic nam po tym. Wczoraj widzialam jedna bluzeczke 86 i w miare duza byla wiec moze kupie bdzie na teraz. A dresy i bluza na 92 sa w sam raz, tylko cena bluza 49 zl ale dobre jakosciowo wiec bedzie tez na wiosne.

reklama
Malenstwo najlepszego!!!!
Papitka Kubus pewnie sie najada i dlatego tak ladnie spi :)
Milena Natalka zaczela juz spac w dzien? Czy nadal nie chce ?:-)
Dzis nie moge narzekac, Nikola usnela dopiero o 22 ale w dzien mi duzo spala, potem pobudka o 1:30 i 5:30, potem o 7 zaczela cos marudzic po spiacku w lozeczku wiec wzielam ja do siebie i spala do 9!!!!!!! A teraz znowu kima ;-) we wtorek mamy pierwsze szczepienie, bierzemy napewno 6w1, ale nadal zastanawiam sie nad pneumo, meningo i rota.
A tu moja laleczka Zobacz załącznik 520893

Renata z takim podwejściem to se nei dziwię że nie łapią o co chodzi jak matka rozdrażniona zaraz wybuchnir to bardziej myślą o tym co się z Tobą dzieje niż co maja się uczyć
milena Ty mie mogłas 12 dni po porodzie siedzieć na tyłku a ja 2 dni po po porodzie jak wyszłam ze szpitala to cały dom wysprzątałam od góry do dołu :-)
a przy pierwszym porodzie to 4 dni później juz autem jeździłam :-D
happymum nie dołuj się .. przechodziłam to samo.. początkowo jakoś mi było smutno ze na obczyźnie święta , ale teraz jestem szczęśliwa że spędzam z mężem i dziećmi po swojemu :-)
mirabelka ja cię pamiętam :-) dawno CIę nie było
mnilena jak nie chce spać w dzień taka mała to nie dobrze , bo dziecko się rozwija podczas snu , odpoczywa ... powinnaś ją kłaść spać.. może to jednorazowe było.. ale jest zbyt mała żeby nie przesypiać całego dnia :no:
100 lat dla Ciebie i wszystkiego o czym sobie tylko marzysz !
maleństwo 100 lat :-)

dobra zmykam :-p

Ja wyszlam 4 dni po porodzie i od razu pranie zrobilam, oczywoscie i sprzatalam bo Ł nie umie tak dokladnie jak ja:-Dwolalam chodzic i robic niz siedziec bo tylek bolal:-p

dziewczyny mam pytanko... moj Dennis za tydzien skonczy 8 miesiecy,nie zaczkuje, pelzac potrafi ale nie lubi, potrafi usiasc z pozycji pollezacej ale z lezenia nie:-( lubi chodzic trzymany za raczki lub pod paszkami, jak go posadze w lozeczku to ssm wstanie, czy cos jest nie tak ze nie potrafi siadac i nie raczkuje?
Vi-dam rade mam synka i to jest dla mnie najwazniejsze

Ostatnia edycja:
Vi No nie mogłam siedzieć i leżałam .:-) Ale pranko i ogólne porządki w domku robiłam .
Paulina Mała śliczna
Śpi mi w dzień czasem tylko ma gorszy dzień i nie śpi maruda jedna :-)
Staram się tylko żeby po godzinie 16 nie spała ( oczywiście jak chce spać to śpi , nie trzymam ją na siłe ). o 19 już ją myję , i 20 śpi zazwyczaj . Teraz po szczepionkach jest śpiąca , i dużo śpi , tylko znowu z kupką problem . Wstał łobuziak , i męczy się z kupką .

I kurde jakieś krostki małej na klatce wyskoczyły:no: ehh
Uciekam :)

Happy, kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie i nie jest powiedziane ze bedzie raczkowal. Moj siedzial majac pol roku, raczkowal jak mial 8 a chodzil w wieku 11 mies. Na lipcowkach byl chlopiec ktory chodzil nie majac 10 mies a jest tez dziewczynka ktora dopiero zaczela, wiec spokojnie ma czas;-)

reklama
paulina laleczke masz sliczna :-)

happymum kladz go wiecej na podlodze, niech pelza, moja tez nie lubila. dawalam jej wtedy pileczki do ktorych musiala sie doczolgac i w koncu zalapala.

malenstwo spelnienia marzen!

anulka no widzisz, co dziecko to inaczej. moja je za to wszystko, ogorki kiszone, jablka,marchewke... z zupami to tak sobie, ale na ogol gotuje w podobnej tonacji... no coz, nie pozostaje Ci nic innego jak przeczekac ten ciezki okres budzenia sie nocnego. juz blizej konca jak dalej

Ostatnia edycja:
Do góry