Happy, mam zielony w sklepie byl dostepny taki i czerwony
Herbata, wlasnie Bartek chyba nalezy do takich dzieci, z reszta co sie dziwic on prawie caly dzien biega, nie posiedzi chwili spokojnie, co zje to wybiega a i ogolnie jest niejadkiem lubi tylko pomidorowa, ogorkowa, krupnik, kalafior, potrawke z kurczaka, ziemniaki i rybe. Z owocow tylko jablka, z warzyw marechewka z groszkiem. nie tknie kanapki, lubi parowki dla dzieci, zadnych wedlin. Gdy widzi nowa potrawe od razu krzyczy nie i nawet nie probuje. Ciagle probuje robic cos nowego ale nie ja albo max 3-4 lzyzeczki wiec odpuszaczam i gotuje to co lubi a jak zje od razu biega za pilka. Np w sklepie widzac babany od raazu krzyczy nie. W wakacje lubil nektarynki i brzoskwinie. Dosc chudy jest bo wazy jakies 12 kg ale ubrania a dokladnie spodnie nosi na 92, bluzki nadal 86.
Papitka, Bartek mial problemy z sucha skora z powodu zielonych wod i przenoszenia i powiem Ci kapiel w emulsji emolium pomagala, krem obecnie stosuje bo ma suche policzki odkad jest sezon grzwczy i wcale nie pomaga
Edit
Oszaleje, jest 1.30 i nie spie nie wiem co robic, nic nie dziala, co noc pobudka w najlepszym wypadku na 2 godz a trwa to juz ponad 2 miesiace, przez prwie 7 przespalam jedna noc, ile mozna?????????
Edit jest prawie 3.30 w koncu zasnal, klade sie bo o 6 pobudka