reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł, święta tuż tuż :)

Milena wszystkiego naj naj najlepszego, oby wszystko co sobie zażyczysz się spełniło, dużo zdrówka, pomyślności i radości :-)

Jejciu wczoraj zaczął się 25 tydzień, jak ten czas szybko zleciał i do marca zostało już niewiele i Mironek będzie z nami :-D
Dłużyła Wam się ciąża czy zleciała bardzo szybko?
W pon. wizyta u gin. ciekawe co mi poradzi na tę niedokrwistość, ciągle ją mam:-( martwię się tym, często też mnie coś kolki łapią, też odczuwałyście często tę dolegliwość?

Hm mam wrażenie że z dnia na dzień jestem cooooraz większa
Zobacz załącznik 520466

reklama
papitka tez mam nadzieje ze nie bedziesz miala przebojow z tym mlekiem. oby to nie bylo jednak nic powaznego!

inka mnie sie nie dluzy. ja tez w 25 tc ;-) nawet widze termin mamy ten sam.ladny brzuszek

Milena wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!
Inka sliczny ten twoj brzusio ;) mi zleciala bardzo szybko.
Malenstwo sliczny chlopczyk :) maly kawaler.

Dzis na szybko bardzo przepraszam ze nie wszystkim uda mi sie odpisac. U nas wszystko w porządku, jutro mamy gościa, prapradziadka Nikoli a w piątek ciotka z wujkiem Nikoli przyjezdzaja. Rozerwe sie chociaz troche w piatek, bedzie z kim pogadac i sie posmiac, wkoncu "wyjde" do ludzi a nie tylko na spacer. Już nie moge sie doczekac 20 grudnia, ehh, mam nadzieje ze szybko zleci bo tęsknota niesamowita.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE jutro postaram sie cos wiecej naskrobac, buźka

Inka, Herbata to będziecie sie ścigały która pierwsza hihi ja tak miałam w maju ścigałyśmy sie no i przegrałam ;p Po 20 tygodniu mi szybko zleciał czas.
No Kubuś lepiej sie czuje po trzech inhalacjach dzisiaj ale już ma nosek odetkany i nie bedzie trzeba antybiotyku jutro podawać bo kazano mi dać jak nie będzie poprawy do jutra. Dopiero zasnał latałam z nim po całym mieszkaniu już nie mam siły a on swoje waży kruszynka jak malenstwa to to nie jest:-D i trochę szkoda takiego lekkiego Jasia to bym mogła nosić a tak to teraz mi plecy w pół sie przeginają.:-)
Inka a brzusio śliczny.

Zastanawiam sie nad Kupieniem spacerówki ale żadna mi sie nie podoba.

Ostatnia edycja:
Inka śliczny brzuszek
Papitka będzie dobrze 3mam kciuki
Jaś przeziębiony. w nocy zaczął kichać i kaszleć byłam u lekarza. teraz leczenie.

Milena mam nadzieje ze noc spokojna

malenstwo zdrowia dla malego chorowitka!

papitka nie w glowie mi sciganie, bo znow przenosze :-D

Inka śliczny brzusio . Mi się dłużyły tylko ostatnie dni ;)
Papitka mi przypadła do gustu Ta : WÓZEK spacerowy BERTONI FOXY + okrycie (2832288932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. / nie chce nie wiadomo czego , a ta fajna mała , zgrabna :) ale ja na spacerówkę mam czas, więc pewnie zdanie zmienie jeszcze ;)
Maleństwo Zdróweczka dla Jasia :)
Herbata Spała całe popołudnie wczoraj . Ale nocka Ok :tak: poszła spać 19:30 pierwsze jedzonko około 3 . i potem 6:30 wstała . a o 9 spała znowu . I teraz też śpi ... Jakbym dziecka nie miała ;P)

Milena Natalka przesypia juz 7 godzin? Jejku, marze o tym. ładna ta spacerowka! Ja nie bede kupywala, chociaz kusi, ale mamy wozek 3w1 wiec wystarczy przepiac spacerowke do stelaza
Malenstwo zdrowka!!!! Ile Jas wazy?
Papitka Ile Kubus wazy? Moja juz ponad 5kg
Herbata moze bedziesz pierwsza na finiszu ;-)

reklama
Do góry