Vi tak dokladnie, ja nie musze swoich widziec, wazne zebysmy gwiazde odwiedzili aa no i jeszcze prezenty kupili.. juz naobiecywala dla siostrzencow T, ze wujek pracuje w Anglii i kupi im fajne nowe gry na PS3 tylko musza mu powiedziec jakie.. noo kur... a dzieciak jak to dzieciak powiesz takiemu i sie nakreca.. a chlopcy maja 7 i 8 lat.. sorry ale my na kasie tez nie spimy, tez mamy swoje wydatki, dziecko w drodze, ktore tez kosztuje. Ona kazdego 24-go dzwoni i pyta czy matka pieniezna byla i ile przyniosla( T ma wyplate akurat), oczywicie on jej nie mowi ile, bo jej sie o to nie pyta ile ona zarabia.. Kiedys jak mnie wkurzyla ze ja nie pracuje, lenie sie, leze i pachne to jej powiedzialam ze wlasnie szukam nr do agnecji towarzyskiej i bede pracowac od jutra za ogromna kase i 75% jej bede wysylac i od tamtej pory siedzi cichoo haha
No a jak T stwierdzil ze na dziecko nam kasy pojdzie po Nowym Roku, bo trzeba bedzie powoli kupowac to ona mowi ile nam moze pojsc kasy, skoro sa tutaj te carbooty i mozna tanio kupic ciuchy, zabawki, bo po co kase na nowe dawac, wozka mamy nie kupowac nowego bo to szkoda kasy.. ja nie moge z niej poprostu.. bede wozic dziecko w wozku z marketu
haha lozeczko nie potrzebne bo jest kolyska po T.. a jak mowimy ze dziecko dlugo nie pospi i tak potrzebne lozeczko to ona mowi ze mozna kupic od kogos z materacem.. ahh.. ta moja kochana tesciowa
P ona juz sie zapowiedziala jak dziecko sie urodzi na 2-3 tyg, a T jej powiedzial ze na tydzien moze przyleciec
haha bo to starsza kobieta i ona ma takie dziwne metody wychowania i pielegnowania maluszka i u niej caly czas dziecko jest glodne.. Jak siostra T urodzila to pamietam co sie dzialo.. masakra..
Ewi a ty jak sie miewasz??
wszystko oki?
Malenstwo noo dobrze ze z malym juz okkkk
)))
Milena a ty karmisz piersia?? moze cos zjadlas?? A moze to potoweczki tylko?? Ty sie nie stresuj na zapas, ominie was szpital zobaczysz;-))