reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malenstwo sudokrem jest mocny, ja uzywałam Alantanu /krem lub maść/ :tak: :-) no i ja w najgorszych przypadkach robiłam z mąki ziemniacznej krochmal i dzieciaczka pupe moczyłam w nim :tak: ;-)

reklama
ja tylko na chwilę
maleństwo sudocrem jest na alkoholu i może u niektórych dzieci działac odwrotnie niż powinien...i bardziej podrażniać odparzenie..
o 2 albo krem albo puder(mąka ziemniaczana) nie możesz suchej zasypki na mokry krem kłaść bo wtedy jeszcze gorzej robisz... mąka sie zwija i miejscowo podraznia jeszcze bardziej w połaczeniu z kremem :sorry:
ja uzywałam puder J&J jedynie bo on pomagał a inne kremy żadne nie pomagały ale polecam tez linomag dla dzieci z tlenkiem cynku :tak:
na resztę odpisze póxniej bo wpadłam na chwilkę :-p

przemywaj też dupke szmatka bez mydła czesto letnią wodą i wietrz ile się da... to szybko zejdzie odparzenie :tak:

w koncu jestem!!!! nie mialam internetu,ale juz bede na bierzaco.
Malenstwo u nas najpierw alantan a potem maka ziemniaczana caly czas.
dorotar...no ja jestem za spotkaniem:)

Ewi ja już kciukasy mocno trzymam za szybkie rozwiązanie ...nie doczytałam że pisałaś bo ostatnio na nic głowy nie mam ;//
Meleństwo już spory chłop :) spróbuj linomag jak dziewczyny piszą na pupkę ( ja kupuje maść robioną na odparzenia kosztuje całe 7,50zł ale o odparzeniach nie ma mowy . Jak tylko się zaczerwieni raz posmaruje i nie ma śladu . Ta maść jest coś w rodzaju linomag'u tylko z antybiotykiem dlatego na recepte )

Ja dziś z Nusia na kontrole ( 12:45 ) i od razu pokażemy rączkę . Uciekam ogarnąć domek póki niunia śpiocha :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,
Tradycyjnie nie spimy od 5.30:sorry:Zaraz sie zbieram i lece na zakupy musze kupic na weekend cos do jedzenia i kufer na zabawki bo maly rozwalil zostaly nam 2 male ale nie mam w czym trzymac wiekszych zabawek
Malenstwo my tez nie uzywalismy sudokremu, mialam linomag i bepanthen(nie wiem czy tak sie pisze)
Milena &&&&&&&&&& za wizyte

malenstwo chodzilo mi o to ze alantan uzywalam do pewnego momentu a jak bylo dupsko bardzo odparzosne to maka...tylko i wylacznie na sucha dupcie.

Hej mam nadzieje że mnie pamiętacie. Na problemy z pupą nie pomoge bo niunio ich nie miał mam nadzieje że nie bedzie miał. My wszyscy chorujemy czyli ja Kubuś i mój A. Małym zajmuje sie mama żeby sie bardziej od nas nie zaraził chociaż no czasami ja musze z młodym posiedzieć. nie mam nawet kiedy poczytać was i nie wiem co u was.
Mały wazy 8480g:-D
Buziaczki.;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry