reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malenstwo sudokrem jest mocny, ja uzywałam Alantanu /krem lub maść/ :tak: :-) no i ja w najgorszych przypadkach robiłam z mąki ziemniacznej krochmal i dzieciaczka pupe moczyłam w nim :tak: ;-)

reklama
ja tylko na chwilę
maleństwo sudocrem jest na alkoholu i może u niektórych dzieci działac odwrotnie niż powinien...i bardziej podrażniać odparzenie..
o 2 albo krem albo puder(mąka ziemniaczana) nie możesz suchej zasypki na mokry krem kłaść bo wtedy jeszcze gorzej robisz... mąka sie zwija i miejscowo podraznia jeszcze bardziej w połaczeniu z kremem :sorry:
ja uzywałam puder J&J jedynie bo on pomagał a inne kremy żadne nie pomagały ale polecam tez linomag dla dzieci z tlenkiem cynku :tak:
na resztę odpisze póxniej bo wpadłam na chwilkę :-p

przemywaj też dupke szmatka bez mydła czesto letnią wodą i wietrz ile się da... to szybko zejdzie odparzenie :tak:

w koncu jestem!!!! nie mialam internetu,ale juz bede na bierzaco.
Malenstwo u nas najpierw alantan a potem maka ziemniaczana caly czas.
dorotar...no ja jestem za spotkaniem:)

Ewi ja już kciukasy mocno trzymam za szybkie rozwiązanie ...nie doczytałam że pisałaś bo ostatnio na nic głowy nie mam ;//
Meleństwo już spory chłop :) spróbuj linomag jak dziewczyny piszą na pupkę ( ja kupuje maść robioną na odparzenia kosztuje całe 7,50zł ale o odparzeniach nie ma mowy . Jak tylko się zaczerwieni raz posmaruje i nie ma śladu . Ta maść jest coś w rodzaju linomag'u tylko z antybiotykiem dlatego na recepte )

Ja dziś z Nusia na kontrole ( 12:45 ) i od razu pokażemy rączkę . Uciekam ogarnąć domek póki niunia śpiocha :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,
Tradycyjnie nie spimy od 5.30:sorry:Zaraz sie zbieram i lece na zakupy musze kupic na weekend cos do jedzenia i kufer na zabawki bo maly rozwalil zostaly nam 2 male ale nie mam w czym trzymac wiekszych zabawek
Malenstwo my tez nie uzywalismy sudokremu, mialam linomag i bepanthen(nie wiem czy tak sie pisze)
Milena &&&&&&&&&& za wizyte

malenstwo chodzilo mi o to ze alantan uzywalam do pewnego momentu a jak bylo dupsko bardzo odparzosne to maka...tylko i wylacznie na sucha dupcie.

Hej mam nadzieje że mnie pamiętacie. Na problemy z pupą nie pomoge bo niunio ich nie miał mam nadzieje że nie bedzie miał. My wszyscy chorujemy czyli ja Kubuś i mój A. Małym zajmuje sie mama żeby sie bardziej od nas nie zaraził chociaż no czasami ja musze z młodym posiedzieć. nie mam nawet kiedy poczytać was i nie wiem co u was.
Mały wazy 8480g:-D
Buziaczki.;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry