Magda ale u ciebie to tylko 6 dni roznicy a u mnie prawie 20 wiesz co nie ma co sie martwic tym ze nie tyjesz to maluszkowi na pewno nie zaszkodzi po prostu kazda ciaza jest inna wiec nie przejmuj sie tym kiedy masz nastepna wizyty u gin ?
reklama
Olcia ja tu do gin nie chodze;/ bo u nich nie ma takiej potrzeby.. w 16 tyg mam isc do rodzinnego czyli jakos po 20 pazdziernika, pozniej 3 grudnia na USG no i pozniej w 25 tyg do poloznej, no ale akurat bede w PL wiec pojde przed wyjazdem, no i w PL ide do gin normalnego.. przeraza mnie tu to wszystko.. ehh.. najbardziej to jezyk;/
magda to troche nie zaciekawie tam masz ;/ no ja mam jutro wizyte ale te usg 3d a u mojego gin dopiero za miesiac ... mnie na twoim miejscu tez by przerazalo to a zwlaszcza ten jezyk chyba nie potrafilabym sie z nimi dogadac ale bedzie dobrze
Olcia do lekarza chodzi ze mna albo moj T albo jego kuzynka, jakos damy rade, a ostatnio mam takiego dola ze mam ochote sie spakowac i wracac.. tak z dnia na dzien.. no ale wiem ze nie ma narazie takiej opcji..;/;(
Anula1989
Fanka BB :)
Witam,
Dziewczyny moze Wy mi cos doradzicie, maly ostatnio wchodzi na lozko albo fotel i chce skakac, raz polecial cale szczescie ze wczesniej jaski zrzucil i glowa na nie polecial. Tlumacze, zabieram go ale zero efektow, wchodzi skacze po lozku czy fotelu a pozniej pokazuje ze skoczy na podloge. Wczoraj wszedl na jezdzik, tzymal sie kierownicy, myslalam ze zawalu dostane jedzik sie ruszal a on stal na nim i sie cieszyl. Ostatnio ciraz bardziej wymusza, gdy powiem nie albo cos zabiore rzuca sie na podloge i doslownie wali w nia rekami i nogami
staram sie nie reagowac albo tlumaczyc ale nic nie daje. Dzis dawalam mu kanapke ladnie jadl a gdy juz nie chcial uderzyl mnie z calej sily az kanapka poleciala na dywan wtedy wstal i poszedl.
Magda nie martw sie dziedzius wyssie z Ciebie to czego potrzebuje
Olcia podobno trzeba sie trzymac terminu z 1 usg, ja mialam na 2 lipca z usg tez gdzies tak wychodzilo a pozniej mialam terminy na czerwiec ale az takiej roznicy nie mialam, urodzilam 7 lipca
Dziewczyny moze Wy mi cos doradzicie, maly ostatnio wchodzi na lozko albo fotel i chce skakac, raz polecial cale szczescie ze wczesniej jaski zrzucil i glowa na nie polecial. Tlumacze, zabieram go ale zero efektow, wchodzi skacze po lozku czy fotelu a pozniej pokazuje ze skoczy na podloge. Wczoraj wszedl na jezdzik, tzymal sie kierownicy, myslalam ze zawalu dostane jedzik sie ruszal a on stal na nim i sie cieszyl. Ostatnio ciraz bardziej wymusza, gdy powiem nie albo cos zabiore rzuca sie na podloge i doslownie wali w nia rekami i nogami
Magda nie martw sie dziedzius wyssie z Ciebie to czego potrzebuje
Olcia podobno trzeba sie trzymac terminu z 1 usg, ja mialam na 2 lipca z usg tez gdzies tak wychodzilo a pozniej mialam terminy na czerwiec ale az takiej roznicy nie mialam, urodzilam 7 lipca
Olcia pokonczylismy szkoly, T mial tu zapewniona bardzo dobra prace, dobrze zarabia, ale co z tego? Jego matka to nawet nie chce slyszec o naszym zjezdzie.. debilka.. powiedziala ze ma stala prace i ma siedziec;/ ehh ona w ogole bez serca jest.. bo nie mozna tesknic i w ogole.. ja jestem bardzo zzyta z rodzina i dlatego tak mi ciezko.. tymabrdziej ze tutaj nikogo nie mam;/ tzn kuzynka T.. ale ost nasze kontakty uschly, bo denerwuje mnie jej zachowanie.. a kolezanki ktore tu sa to mieszkaja w roznych czesciach Anglii... Teraz ostatnio zaczely mnie tak nachodzic takie mysli.. no ale narazie roznie z kasa jest mimo ze T zarabia tyle ile zarabia, ale pochlonely nas wydatki majowe i wszystko poszlo co bylo..;/ No a teraz jakbysmy zjechali? To nie wiem jakby to bylo, wiec dlatego trzeba tu byc.. tymbardziej dziecko w drodze.. moi by pomogli.. T matka nie wiem.. z nia roznie, zalezy jak wiatr zawieje.. Ost uslyszala jak mowilam do T ze moja mamcia zamowila kolderke do lozeczka na allegro i cos tam jeszcze, akurat ona na skype z nim gadala i juz gumowe ucho i ona mowi tak szybko kupowac to glupota, no ale jak sa tacy bogaci i ch stac to niech kupuja, ja nic nie kupie bo nie mam pieniedzy, chyba ze cos trafie na lumpach..;/ A moi rodzice bogaci nie sa, maja 4 dzieci na utrzymaniu w wieku szkolnym, mama teraz akurat nie pracuje i latwo nie jest.. ona gwiazda siedzi w Niemczech i nie ma na nic i od nas probuje jeszcze ciagnac..;/ jedynie dobrze ze T zawsze za mna stoi..
Na swieta ma przyjechac do PL, no ale ona jeszcze nie wie, bo to roznie z kasa i z wolnym.. chodzi o to piewsze oczywsicie.. To ona mowi ze my mamy przyjechac w 1dzien swiat na 1 lub1-5 tygodnia, a jedziemy tylko na 2 tyg..A ja mowie do niej ze ja mojej rodziny tez nie widzialam pol roku a ona ze siostra moja byla w sierpniu..;/ chora chyba jest.. 600km to polowa drogi do Anglii.. ja dziekuje.. nigdzie nie jade.. chce to niech sam jedzie.. ostatnio stara sie byc mila i nie dogaduje nic, tylko dopytuje czy bede dostawac jakas kase i kiedy no i ILE .. jakby to bylo wazne.. ja sie martwie zeby z dzidzia bylo ok, a ta tylko kasa i kasa... ZLOTOWA jedna..
Anula maly robi tobie jakby na zlosc.. mowisz nie a on i tak to zrobi.. jedyne co to musisz miec chyba oczy dookola glowy.. takie wiek teraz ma buntowniczy.. i nie pozwalaj sobie na to zeby cie bil, bo bedzie coraz gorzej..
Ja gotuje wode na kopytka, w trakcie robienia oddalam sniadanko.. ahh te uroki ciazy.. matko.. Pierwsze 3msc nie zwracalam a teraz wymioty sobie o mnie przypomnialy...;/
Na swieta ma przyjechac do PL, no ale ona jeszcze nie wie, bo to roznie z kasa i z wolnym.. chodzi o to piewsze oczywsicie.. To ona mowi ze my mamy przyjechac w 1dzien swiat na 1 lub1-5 tygodnia, a jedziemy tylko na 2 tyg..A ja mowie do niej ze ja mojej rodziny tez nie widzialam pol roku a ona ze siostra moja byla w sierpniu..;/ chora chyba jest.. 600km to polowa drogi do Anglii.. ja dziekuje.. nigdzie nie jade.. chce to niech sam jedzie.. ostatnio stara sie byc mila i nie dogaduje nic, tylko dopytuje czy bede dostawac jakas kase i kiedy no i ILE .. jakby to bylo wazne.. ja sie martwie zeby z dzidzia bylo ok, a ta tylko kasa i kasa... ZLOTOWA jedna..
Anula maly robi tobie jakby na zlosc.. mowisz nie a on i tak to zrobi.. jedyne co to musisz miec chyba oczy dookola glowy.. takie wiek teraz ma buntowniczy.. i nie pozwalaj sobie na to zeby cie bil, bo bedzie coraz gorzej..
Ja gotuje wode na kopytka, w trakcie robienia oddalam sniadanko.. ahh te uroki ciazy.. matko.. Pierwsze 3msc nie zwracalam a teraz wymioty sobie o mnie przypomnialy...;/
Ostatnia edycja:
reklama
Liza
Fanka BB :)
Olcia ja tez uwazam ze do 12tc USG są miarodajne, a potem to własnie od dzidziusia zalezy
Jeszcze napisze ze Mikus mój termin mial wyliczony na 31 maja, a z USG w 5tc wyszlo ze termin jest na 8 czerwca. Urodzilam 8 czerwca hehe
magda wspolczuje...
Anula tak jak magda pisze musisz przezyc to i nie pozwalac by cie bił bo potem bedzie gorzej... musisz duzo tlumaczyc...
Glowa mnie boli...
Miki spi od 11:30 sie rozespał...
Jeszcze napisze ze Mikus mój termin mial wyliczony na 31 maja, a z USG w 5tc wyszlo ze termin jest na 8 czerwca. Urodzilam 8 czerwca hehe
magda wspolczuje...
Anula tak jak magda pisze musisz przezyc to i nie pozwalac by cie bił bo potem bedzie gorzej... musisz duzo tlumaczyc...
Glowa mnie boli...
Miki spi od 11:30 sie rozespał...